tisdag 17 mars 2020

Öka attraktionen




Sexuell energi

Känslan av sexuellt begär och lust styrs till stor del av våra sinnen. Doft, syn, hörsel, smak och känsel spelar en stor roll för attraktionen och den sexuella upphetsningen. Sex är en viktig del i ett förhållande och binder oss samman på ett djupare plan, både fysiskt och psykiskt. Ibland kan den sexuella energin och lusten behöva lite hjälp på vägen för att öka känslan av attraktion, både för dig själv och din partner. Vi ger dig olika tips på vad du kan göra för att tända både din egen och din partners glöd och väcka åtrån till liv.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Oh la la

Veckans värdekod

Glidmedel med värmande och pirrande effekt som ökar stimulansen och förstärker njutningen. Använd värdekod EFFECT i kassan så köper du Holy Mary Sliding Gel för 99 kr. Ord. pris 149 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-03-22
Holy Mary Sliding Gel

Öka sexenergin

Med en enkel övning kan du öka din sexuella njutning och få lusten att vakna, den kan då växa sig stark och intensiv. Du kan göra övningen på egen hand eller tillsammans med din partner för att njuta av den kraftfulla energin ihop.
Läs om övningen här

Produkttips

UPPHETSANDE DOFT

Doft har en speciell förmåga att hjälpa till att höja sexlusten, speciellt om doften innehåller feromoner. Både människor och djur utsöndrar feromoner som är särskilda doftsignaler för att locka till oss det motsatta könet. Dessa väldoftande sprayer för både kvinnor och män, innehåller sköna feromoner som gör oss attraherade och upphetsade.
Locka honom
Locka henne
Visa fler dofter

TÄND PÅ RAKAT

Det är många som tänder på ett rakat eller välansat kön som blottlägger de intima delarna. Att se hela könet i detalj kan vara mycket upphetsande. Använd rakprodukter som gör din intimrakning problemfri och är snäll mot den känsliga huden.
Smooth Intimate Body Shave
Visa fler rakprodukter

INFÖR DIN PARTNER

Att ta på sig själv och onanera inför sin partner brukar vara ett uppskattat och upphetsande inslag för att fånga sin partners uppmärksamhet och åtrå. Staven Shots Rabbit ger trippel-stimulans och låter dig njuta av en roterande dildo som har böjd topp för att stimulera g-punkten. Vid slidmynningen snurrar även små kulor som ger skön massage. Samtidigt vibrerar den lilla kaninen kraftfullt mot din klitoris. En skön känsla för dig och en angenäm syn för din partner.
Visa Shots Rabbit
Visa fler rabbitstavar
Visa fler klitorisvibratorer

SE PÅ OCH EGGAS

Låt din partner se på när du njuter av stimulansen av Handstrokers sköna behandling av din lem och ditt ollon. Ordentligt med glidmedel och ett rejält grepp ger dig intensiv stimulans. Den öppna toppen och den transparenta färgen gör det lätt att se och eggas av den praktfulla åsynen.
Visa Handstroker
Visa fler onaniprodukter

TA PÅ VARANDRA

Att ta på varandra är viktigt för att väcka lust, välmående och inte minst attraktion. Dessa massageoljor är välsmakande, skönt värmande och berikad med naturens egna lustgivande aminosyror - L-Arginin och L- Citrullin. Dessa ämnen har positiv påverkan på lustcentra, upphetsning och erektion. Häll i handen och massera sedan varsamt in i huden på din partners kropp. Njut!
Visa Massage Wild Strawberry
Visa Massage Tropic Exotic

VÄXANDE BEGÄR

Ju mer man njuter under sexet desto mer sex vill man ha och det gör också att den sexuella energin växer och frodas. En vibrerande ring vid penisroten ger honom ett skönt tryck och ett kraftfullt stånd samtidigt som kvinnan får den viktiga stimulansen av klitoris under samlag. Skönare för båda med andra ord. Screaming O Ohare Ring har dessutom en extra ring som sätts runt pungen för att ge ytterligare tillfredställelse.
Visa Screaming O Ohare Ring
Visa fler vibrerande ringar

FÖRFÖR

Genom att känna sig vacker så ökar man också känslan inför sig själv och det kan påverka attraktionskraften. Förhöj din blick med vackert pärlsatta lösögonfransar som kommer få din partner att drunkna i dina glittrande ögon.
Visa Eyelashes Starlight No 486
Visa fler lösögonfransar
Brave Man ger henne maximal stimulans under samlaget samtidigt som det fördröjer hans utlösning.
Läs mer om Brave Man

Tips från REAN

299 kr NU 159 kr

Vibrator med läcker design och 3 vibrationslägen att förföras av.

99 kr NU 49 kr

Enkel justerbar penisring som säkerställer en stabil erektion.

Veckans sextips

Ett tips när ni snabbt vill känna samhörighet och få lite erotisk laddning mellan er:
Krama varandra mjukt. Placera er så att ni har hjärta mot hjärta och se till att era underliv rör vid varandra.
Den sexuella energin vaknar av sig själv så det enda ni behöver göra är att stå kvar i 1-5 minuter.
Efteråt kan ni antingen ge utlopp för den väckta energin eller bara låta den stanna i kroppen för att ge positiva efterverkningar.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lärarinnan ställer frågor till barnen.
-Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
-Älgen, svarar Elsa.
-Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.
-Vad är grönt och hoppar i gräset?
-Gräshoppa, svarar Ulla.
-Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.
Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
-Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?
Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
-Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!

Veckans Citat

"Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge"
Ami Carmichael

Inga kommentarer: