måndag 23 mars 2020

Upphetsande ljud


Ljud som påverkar

Tillhör du dem som blir störd när sexleksakernas ljud blir en påtaglig del av akten? För många är ljudet inget större problem men för en del kan redan ett medelhögt surrande förvandla den skönaste stämningen till en riktig lustdödande mardröm. Även om man inte blir fullt så besvärad så kan väl de flesta hålla med om att det är trevligare med leksaker som är tystlåtna så att ljuden från upphetsning och lust får ta plats istället. Kolla in ett axplock av de tysta produkterna som låter dig njuta maximalt utan att distrahera.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

50% rabatt

Veckans värdekod

En dildo som är lätt att älska! Mjukt och skönt material med en härlig styvhet och storlek. Inga vibrationer - bara en perfekt ljudlös penetration att njuta av.
Använd värdekod SILENT i kassan så köper du Luv Softee 6 för 169 kr. Ord. pris 349 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-03-29
Läs om Luv Softee 6

Tysta sexleksaker

När alla andra ljud runt omkring tystnar eller när man inte vill att andra i hemmet ska höra så är det en fördel om sexleksakerna inte låter så mycket. Här hittar du ännu fler tips på sköna produkter som har en låg ljudnivå.
Titta på tipsen här

Tips på tystlåtna leksaker

Stilsäkra vibratorn Alia från LELO bjuder på allt man kan önska sig - ljudlösa vibrationer, högklassiga material, uppladdningsbar, vattentät och vackert förpackad. Alia är redo att stimulera alla dina lustpunkter och ge dig utsökt njutning i högsta klass.
Visa LELO Alia
Visa fler massageapparater
Joy Rabbit Vibe har en mycket låg ljudnivå för att vara en Rabbit-stav med multifunktion. Dessutom har den nätta mått, silkeslen yta och många vibrationsmönster i både stav och klitorisretare vilket gör den till en riktig önskestav. Du kan även ta den med i duschen när du vill ha en skön och våt stund.
Visa Joy Rabbit Vibe
Visa fler Rabbitstavar
Ro Bullet 90 Velvet Soft Lilac har mycket kraftfulla vibrationer med 10 olika vibrationsprogram som är viskande tysta. Den är liten och smidig med en totallängd på 9 cm. Går även utmärkt att ta med ner i badet då den är 100% vattentät.
Visa RO Bullet Velvet Soft
Visa fler klitorisvibbar
Satisfyer Plus Vibe Ring är oslagbart tystlåten utan att ge avkall på vibrationskraften. En uppladdningsbar ring som smidigt tillfredsställer er båda med ett skönt grepp runt penisroten och 10 fenomenala vibrationsmönster. Den breda designen gör att den lättare träffar klitoris under samlaget.
Visa Satisfyer Plus Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
Glory Butterfly är perfekt för dig som vill njuta på ett bekvämt sätt både under samlag och på egen hand. Lösningen är en vibrator som sitter på plats utan att man behöver hålla i den. Knäpp på dig nylonbanden och starta den tystgående vibratorn. Känn hur den mjukt vibrerande fjärilen stimulerar klitoris och området omkring med sin trubbiga nos, kittlande antenner och mjuka vingar. Händerna har du fria till att göra annat skönt med - nyp i bröstvårtorna eller smek din partner.
Visa Glory Butterfly
Visa mer att ha under samlag
Förstärk njutningen genom att låta pungen få stimulans av Super Ball Sucker. Otroligt mjukt och flexibelt material som omsluter hela din pung samtidigt som vibrationerna ger dig en fenomenalt skön känsla. 7 kraftfulla vibrationsmönster att välja på och ljudet är lågt.
Visa Super Ball Sucker
Visa mer för manlig onani

Nyhet!

Fördubbla nöjet! EOS Rabbit Ring är två favoriter förenade i en produkt - rabbitvibrator och åtsittande penisring. Dessutom dubbla motorer för att säkerställa tillfredställelsen för er båda.
Visa EOS Rabbit Ring
Visa fler Nyheter

Våra allra bästa dildos som är obeskrivligt naturtrogna!

Håll händer och leksaker rena

Veckans sextips

Tyst under kärleksakten eller älska till musik? Det finns studier som visar att musik kan ha stor betydelse för upphetsningen. Testa er fram, kanske finns det toner som får er att komma i vild stämning!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna gick fram till en man och pekade på hans stora ölmage, skrattade och sa:

-Är det Pripps eller Falcon du har där inne?
Mannen blev lite ställd men fann sig ganska snabbt och svarade:
-Jag har ingen aning, men det finns en kran under om du vill smaka.

Veckans Citat

"Tystnad är ibland det bästa svaret"
Dalai Lama

Inga kommentarer: