söndag 23 februari 2020

Heta onanitips


Tillfredsställ dig själv

Att njuta av onani på egen hand är både skönt och nyttigt. Under onanin lär man känna sina behov och kan utforska vad man njuter av som mest. De allra mest uppskattade produkterna för onani finns i Satisfyers sortiment av tillfredsställande leksaker för både kvinnor och män. Tillhör du de 37% av Sveriges alla kvinnor som har svårt att få orgasm? Då är Satisfyers unika lufttrycksfunktion något som du bara måste prova! De allra flesta kvinnor upplever en intensivare orgasm med dessa produkter, även de som vanligtvis har svårt att nå hela vägen fram. Denna vecka har du dessutom möjligheten att köpa en Satisfyer One Night Stand för bara 59 kr*
*Gäller när du köper andra produkter för minst 300:-
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

59 kr!*

Veckans värdekod

35 minuter av suverän och djupgående klitorisstimulans! Satisfyer One Night Stand är perfekt för att prova på eller ta med på resan. *När du köper andra produkter för minst 300 kr kan du köpa den för bara 59 kr. (Ord. pris 159 kr.)
Använd värdekod 35MIN i kassan för att aktivera det låga priset. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-03-01
Satisfyer One Night Stand
 

Onanitips

Massor av onanitips för både henne och honom! Här hittar du tekniker och kombinationer som kan ta njutningen till högre höjder.
Onani för henne
Onani för honom

Produkttips

De första produkterna som kom från Satisfyer var en helt ny typ av produkt som stimulerar klitoris på ett oslagbart sätt. Istället för vibrationer så stimuleras klitoris med lufttryck och impulser. Det ger en unik känsla och älskas av de flesta kvinnorna som testat. För dig som normalt har svårt att få orgasm så kan detta vara det optimala valet av produkt. Satisfyer har sedan utvecklat och utökat sortimentet med bland annat vibratorer och toppmoderna onaniprodukter för män. Alla motordrivna Satifyers är uppladdningsbara och laddas enkelt med den medföljande magnetiska USB-kabeln.
Allt från Satisfyer
 

Satisfyer PRO 2 Next

Storsäljaren som ger intensiv stimulans utan beröring och utan vibrationer. Stimulerar med vakuum och luft som tillsammans skapar en känsla av sug och massage på klitoris. Förbered dig på fulländad njutning!

Satisfyer PRO 2 Next
 

Satisfyer PRO 3 Vibration

Den senaste modellen som har det bästa från två världar - både lufttrycksstimulans och vibrationer.
Garanterat hög risk för en explosiv orgasm!

Satisfyer PRO 3 Vibration
 

Satisfyer PRO 3 Traveler

Liten och smidig med kompakt design som trots sin storlek har samma kraftfulla lufttryckseffekt. Packa ner i väskan för att se till att du får full tillfredsställelse på resan!

Satisfyer PRO Traveler
 

Satisfyer PRO G-spot Rabbit

Kraftfullt vibrerande stav som ger tryck mot G-punkten tillsammans med pulserande tryckvågor som stimulerar klitoris. Upplagt för en multiorgasm!
Satisfyer PRO G-spot Rabbit
 

Satisfyer Men

Satisfyer Men är en mycket populär och prisvärd lösvagina. Den realistiska insidan ger en otrolig känsla som är en blandning av vaginal och oralsex. Genom att klämma på sidorna så fylls luftkuddar inuti och på så sätt blir det en ännu tajtare omslutning och en skönt laddad upplevelse.
Satifyer Men
 

Satisfyer Men Heat Vibration

Unik produkt som tar hand om den manliga onanin på ett synnerligen bekvämt och njutbart sätt. Den mjuka inre tunneln stimulerar med skön värme och en mängd olika vibrationer för att du ska komma med intensiv kraft!
Satisfyer Men Heat Vibration
 

Satisfyer Men Wand

Denna moderna manliga vibratorn ger full stimulans med kraftfulla och djupgående vibrationer. Den är flexibel och anpassar sig efter just din storlek för att ge maximal tillfredställelse.
Satisfyer Men Wand
 

Satisfyer Mini Honey

Klassisk vibrator i mindre modell med snygg och tidlös design. Mycket kraftfulla vibrationer med många olika vibrationslägen och mönster. En riktig liten godbit för skön punktstimulans!
Satisfyer Mini Honey
 

Satisfyer Dark Desire

Kompakt och läcker vibrator som med sin stora kontaktyta och starka vibrationer kan ge dig oväntat intensiv njutning på ett större område. Suverän för en helkroppsupplevelse!
Satisfyer Dark Desire
 
Mer om nya Satisfyer Wand Black

Veckans sextips

Testa att onanera med underkläderna på. Börja smeka dig själv utanpå trosorna eller kalsongerna. Stimulansen blir inte fullt så intensiv och upphetsningen byggs upp under lite längre tid. Detta gör att orgasm och utlösning kan bli extra stark när den slutligen kommer. Ta av underkläderna mot slutet om du känner att du behöver extra stimulans för att nå klimax.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Herrgården hade fått en ny piga. På morgonen kom hon in med frukostbrickan till herrskapets sovrum.
Godsägaren som just hade tagit morgonnumret med sin fru, klev oblygt ur sängen, drog av sig kondomen och slängde den i papperskorgen.
Då svimmade pigan.
När godsägaren och han fru äntligen hade lyckats få liv i henne, frågade frun:
- Men Helga lilla, nog använder ni väl sådana saker där du kommer ifrån också?
- Jodå, mumlade Helga, men vi flår dom inte...

Veckans Citat

“Du kan göra vad som helst, men inte allting.”
David Allen
 

Inga kommentarer: