tisdag 2 juli 2019

Mer sex med kyssarHet uppladdning, Lustnytt Nr 27 2019
 
Heta kyssar


På lördag är det Internationella kyssdagen - ta tillfället i akt och ge mer kyssar än vanligt samtidigt som du gör det med större passion och hetta. Kyssar är en oslagbar start för att väcka åtrån och inte minst höja lusten för sex. Kanske är du redan grym på att kyssas men om du vill ha tips och samtidigt få reda på vad kyssar gör för trevliga saker med kroppen så läs vår artikel om Kyssarnas magi.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Bara 69 kr


Veckans värdekod

Praktisk minivibrator som du enkelt och bekvämt kan använda både vid ensamma lekar eller tillsammans med en partner. Använd värdekod FUNKY i kassan så köper du Funky Bullet Purple för bara 69 kr. Ord. pris 139 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-07-07Kyssfakta

En kyss kan aktivera upp till 34 muskler i ansiktet.
Enligt en studie lutar nästan två tredjedelar sitt huvud åt höger när de ska kyssas.
Världens längsta kyss varade i 58 timmar, 35 minuter och 58 sekunder!
I genomsnitt under vår livstid så ägnar vi sammanlagt 336 timmar åt att kyssas.Kyssarnas magi

Vad gör kyssar med oss egentligen och hur kysser man för att det ska bli så där WOW? Läs artikeln om kyssarnas magi för att få svaren.


ProdukttipsSom en intensiv kyss på klitoris ger Kiss Clitoris Gel dig en helt fantastisk stimulans. En lite klick på klitoris ger en pirrande effekt som gör dig känsligare och orgasmen starkare.Kyssar med vibration! Komplettera dina kyssar med en spännande vibrator som bärs i kinden. Speciellt skönt när du ska ge oralsex. Det blir en oförglömlig upplevelse för din partner!


Shibari Beso är en mycket speciell leksak som med sin sugande och pulserande effekt kysser klitoris på ett unikt sätt. Dess mjuka silikon munstycke omfamnar klitoris och tillfredsställer till en oförglömlig upplevelse. Den ökar blodgenomströmningen och känsligheten i klitoris med ett kraftfullt sug, det är alltså inget för den som är känslig.Sköna mjuka läppar som omfamnar din penis och villigt öppnar sig för att ta dig på djupet. De stimulerande pärlraderna, som vandrar upp och ner längs din lem, kommer få dig att njuta till max!Låt dig tillfredsställas av mjuka slickande tungor. Sqweel snurrar varv efter varv med 10 små härliga tungor som aldrig tröttnar. Tillsammans med glidmedel ger det en makalöst skön känsla av att få oralsex.
Smörj in dina läppar så de blir oemotståndliga att kyssa. Lylous välsmakande och kyssvänliga creme ger läpparna ett lyxigt och sensuellt skimmer med en förförisk och sexig look. Massera även in på brösten när du vill ha extra kyssvänliga "Choco nipples"Lastic Lingus Ring är en smidig vibrerande ring som gör det där lilla extra under kärleksakten. Ringen sätts runt penisroten och ger både stöd åt erektionen och en skönare känsla. Vid varje stöt kommer en härlig tryckning mot klitoris av den kittlande tungan.En slicklapp gör oralsexet både säkert och hygieniskt. Beffy slicklappar är ultratunna för att inte ta bort den naturliga känslan av tungrörelser och kyssar.Smek, kyss och aktivera din älskades alla njutbara punkter på kroppen. Med Lick It Massage Gel kan ni njuta av massage och oralsex med smak av champagne och jordgubbar.Smycke och njutning på en och samma gång. FF Magnetic Clamps ger ett skönt nyp i dina bröstvårtor med hjälp av magneter. Ger en känsla av lyx med sin gyllene finish och de vita gnistrande stenarna som pryder de båda klämmorna.Veckans sextips

När ni kysser varandra så kan du öka åtrån genom att sakta röra huvudet åt sidan och viska något romantiskt, eller kanske till och med snuskigt, i din älskades öra. Titta rakt in i ögonen några sekunder och återgå sedan till kyssandet. Det kommer att göra din partner helt galen!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En vacker sommarkväll sitter ett kärlekspar på parkbänken.
Bredvid dem på samma bänk sitter en äldre man.
- Jag har ont i handen! säger tjejen.
Killen kysser hennes hand, tjejen fnissar och svarar:
- Nu gör det inte ont längre!
Efter en liten stund säger tjejen igen:
- Jag har så ont i kinden!
Killen kysser hennes kind och återigen säger tjejen:
- Nu gör det inte ont längre!
Den äldre farbrorn vänder sig till killen och säger med glappande löständer:
- Skulle du inte kunna göra något åt mina hemorrojder?


Veckans Citat

"Det vackraste vi kan uppleva är det oförklarliga".
Albert EinsteinInga kommentarer: