måndag 29 juli 2019

Sexigt varje dag





Temadagar


"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns" är ett välkänt ordspråk med ett tänkvärt budskap. Vad gör du för att njuta och göra så många dagar som möjligt till sköna och minnesvärda stunder? Temadagar är ett populärt fenomen och almanackan är fylld med spännande dagar som uppmärksammar allt från bakverk till fetisch. När vi firar och gör något nytt så är det lättare att vi skapar minnen, som vi kan glädjas av både direkt och senare. Vi har inspirerats av de kommande dagarnas tema och tipsar om passande sexleksaker att förgylla dessa och andra dagar med.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Din för 35:-


Veckans värdekod

Man vet aldrig när lusten faller på! En mindre flaska glidmedel är alltid bra att ha till hands för skönt sex i alla lägen. Ange värdekod AQUA35 i kassan så köper du Eros Aqua 50 ml vattenbaserat glid för bara 35 kr. Ord. pris 69 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-08-04





Förgyll sexakten

Skapa minnesvärt sex genom att njuta mer av stunden tillsammans. Här får du tips på parleksaker som har förgyllt sexlivet och ökat tillfredsställelsen för många par.


Produkttips



29 juli
Internationella tigerdagen

Inte riktigt ett tigermönster men leopard är nära nog :) Ett ägg med klös i som ger dig kraftfull stimulans som får dig att spinna som en katt av välbehag.







30 juli
Pocketbokens dag

Ägna lediga dagar åt att läsa - Boken Cirkus Eros bjuder på eggande berättelser. Vardagslivets oanade erotiska äventyr löper som en röd tråd genom novellerna som var och en är lika mycket en bra historia som en erotisk upplevelse. Passar bra att läsas i ensamhet eller högt, som en del av förspelet och sexakten.







31 juli
Dagen för ovanliga instrument

Ja, några musikinstrument har vi ju inte men en ovanligt skön vibrator kan vi tipsa om. Vad sägs om att uppleva stimulans som vibrerar i takt med din favoritmusik? Magic Eidolon är den ultimata vibratorn som stimulerar både klitoris och g-punkten på samma gång. Ladda ner appen som ger fulländad styrning och massor av magiska funktioner som tar din njutning till en helt ny nivå.







1 augusti
Alla flickvänners dag

Alla hjärtans dag har funnits länge men Alla flickvänners dag är en nyare företeelse, Om du har en flickvän så fira henne lite extra denna dag. Smycken brukar vara en omtyckt gåva men en vibrator med vackert gnistrande strasstenar, uppskattas troligen än mer! En fröjd för både ögat och hennes njutning.







2 augusti
Internationella öldagen

En dag vigd att fukta strupen med god öl. Fleshligt Lady Lager är ingen drickbar öl men nog så god att avnjuta. Höljet ser ut som en ölburk men innanför locket döljer sig en skön och naturtrogen lösvaginga, som är redo att tillfredsställa dig. Superbra present!







3 augusti
Vattenmelonens dag

Vattenmelon är sött och gott samt gillas av de flesta. En ätbar och värmande massageolja i melonsmak kan göra ditt förspel betydligt hetare. Smörj in, blås för extra hetta och slicka gärna på valda punkter för att göra det ännu skönare.







4 augusti
Örtens dag

Vi har sedan urminnes tider använt örter, både till mat och som medicin. NC Bedchaimber Oil är en eterisk olja för både mannen och kvinnan. Den ökar känsligheten i klitoris och ger en kittlande känsla och intensivare orgasm. Oljan är tillverkad i Sverige och sammansatt med örter som enligt uråldriga traditioner anses verka fördröjande för mannen så han kan njuta längre. Några droppar på könsorganet kan göra den stora skillnaden i sängkammaren!








Massor att njuta av! Ringen ger honom kraftigare erektion samtidigt som den stimulerar henne under samlaget. Vibratorn ger extra stimulans i ringen men går även att ta ur och använda till andra lustpunkter för den ultimata njutningen.



Veckans sextips

Vill du känna mer sexlust? Tänk på sex flera gånger under dagen, fantisera och visualisera dig själv i en sexuell aktivitet. Lusten startar i hjärnan och ju oftare du tänker på något sexigt desto mer sugen blir du på att ha sex.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var gubben och gumman som hade bestämt att de skulle älska på alla dagar med ett r i.
Gubben var lite tänd så han kramade gumman bakifrån:
- Nehej, det är ingen dag med R idag, sa gumman.
- Joo, är det inte tirsdag ?


Veckans Citat

”Om du inte tror att varje dag är en bra dag, så pröva bara att missa en.”
Cavett Roberts


Inga kommentarer: