måndag 22 juli 2019

Heta tips för coolt sex






Het sommar - coolt sex


Underbara sommar! Dagar med sol, ljus och värme uppskattas av de allra flesta men ibland kanske du längtar efter lite svalka att njuta av? Att leka med olika temperaturer kan göra dig extra känslig för stimulans och ta tillfredsställelsen till en högre nivå. Kyla på en varm kropp är skönt på flera sätt. Vi ger dig coola tips om hur du kan få njuta mer i sommarvärmen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Cool price!


Veckans värdekod

Tillfredsställ med en dildo i sval blå färg. Variera njutningen genom att byta mellan ändarna som har olika storlek och utformning. Ange värdekod COOL69 i kassan så köper du Blue Penis för bara 69 kr. Ord. pris 119 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-07-29





Veckans artikel

Kyla är ett av våra känselintryck som kan öka förnimmelser i kroppen. Att växla mellan olika temperaturer skapar större känslighet så att du kan njuta mer. Läs fler tips om hur ni kan öka känsligheten och intensifiera stimulansen.


Produkttips



Sommaren är högsäsong för rakning! Slätrakade ben och hårfri bikinilinje kräver mer underhåll och det kan slita på huden. Använd rakprodukter som vårdar och skyddar den känsliga huden både under och efter rakning. Softcool After Shave är en antiseptisk produkt som du använder efter rakning, vaxning eller epilation. Förhindrar effektivt irritation, röda fläckar, rodnad och klåda.







Glas ger en härligt sval upplevelse! Kyl i kallt vatten och njut av den uppfriskande känslan. Går givetvis lika bra att värma istället om du vill växla mellan temperaturer. Stilfulla Glass G-spot har en böjd topp så att du kan stimulera g-punkten. Fungerar även perfekt att rulla toppen runt klitoris för en glatt och skön stimulans.







En liten klick Eros Lady Cooling på klitoris gör att området direkt vaknar till liv. Den kylande effekten skapar en ökad känsla och ger dig en mer intensiv orgasm.







Superläcker piska med metallkedjor och glittrande strasstenar i toppen. Kyl kedjorna och svep dem sakta över solvarm hud - häftig reaktion att vänta!







Blir det lite för hett ibland så du behöver coola ner dig för att kunna hålla på lite längre? Smörj in penisen med NC Delay Gel som lugnar och kyler så att utlösningen kan fördröjas och du kan njuta längre utan att ta bort känslan







Njut av metallens avkylande effekt med tjusiga Relax Diamond Plug. Metallens blanka yta gör att den både är lätt att föra in i analen och enkel att rengöra efteråt. Storleken passar dig som är nybörjare eller gillar lite mindre mått. Den gnistrande isblå pärlan i botten smyckar dig vackert där bak och blir pricken över i:et







Glidmedel som du kan frysa in! Ice Glide Cola är ett vattenbaserat glidmedel med smak av läskande Coca Cola. Praktisk sprayflaska - bara spruta på utan kladd. Häll i isform och frys in om du vill ha superkylande glidmedelskuber att leka med i värmen.








Exklusivt set med två olika knipkulor för en lyxbetonad knipträning.


Med Venus Love Ring runt penisroten så stimuleras hennes känsliga punkt med finess.


Veckans sextips

Sug en stund på en isbit eller en isglass innan du ger din partner oralsex. Kylan kommer övergå i hetta och ge en sensationell upplevelse!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt ur humör.
En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det gått.
-Uruselt, svarar kvinnan, men det beror nog på att jag blev getingstucken mellan första och andra hålet!
-Aj då, svarar mannen, där som det är så himla svårt att få plåstret att fästa också...


Veckans Citat

"Tur är en fråga om förberedelser inför möjligheter.”
Oprah Winfrey




Du har fått nyhetsbrevet Lustnytt för att du anmält dig som nyhetsbrevsprenumerant via vår hemsida eller anmält intresse i samband med ditt köp. Du kan alltid avsluta din prenumeration när du vill genom att klicka på denna länk: Avregistrera din adress

Copyright © Lustjakt Svenska AB


Inga kommentarer: