onsdag 26 juni 2019

Den magiska g-punkten






Kvinnans inre lustpärla


Tillhör du den lyckliga skaran som hittat g-punkten och kan njuta av extra häftiga orgasmer? Eller är du en av dem som håller på, eller är nyfiken på, att utforska denna omtalade punkt? Stimulans av g-punkten kan underlätta orgasm och ge intensivare klimax. Dessutom kan man få både fontänorgasm och flera orgasmer på rad! Visst låter det spännande och lockande! Läs artikeln om hur man ger g-punktsstimulans och spana in produkterna som gör stor skillnad. De hjälper dig att lyckas med sökandet efter g-punkten och gör stimulansen mer effektiv. Lycka till!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Halva priset


Veckans värdekod

Bunny Kiss ger dig dubbel stimulans vilket ger intensivare orgasmer. Använd värdekod SUPERG i kassan så köper du Bunny Kiss för bara 165 kr. Ord. pris 329 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-06-30





Hitta g-punkten

Vägledning från början till slut för att hitta och stimulera hennes g-punkt. Ge henne en oförglömligt intensiv orgasm!



Produkttips



Storsäljare och experten i detta område!
Den böjda formen, de steglösa vibrationerna och det fasta materialet gör den till ett oslagbart redskap när det gäller G-punkten! Med Slimline G kan du lättare skapa det intensiva tryck som krävs för att få uppleva en G-punktsorgasm.







Liten till måtten men har mycket att bjuda på! Girly Girly Mini G har en böjd topp för g-punktsstimulans och hela 10 sköna vibrationsmönster att välja bland - just nu till reapris!







Använd glidmedel för att förhöja känslan och göra massagen av g-punktsområdet extra skön och tillfredsställande. Waterglide Tingling har pirrande och stimulerande egenskaper som gör det lättare att uppnå en högre grad av upphetsning.







Den optimala rabbitstaven för häftiga orgasmer! Formad för att stimulera g-punkten, samtidigt som den har unika tryckvågor som intensivt pulserar kring din klitoris. Obeskrivligt skönt!







Suveräna We Vibe Sync har allt man kan önska sig! Bekväm stimulans mot g-punkt och klitoris på samma gång säkerställer en orgasm i världsklass. Formen på We Vibe är anpassad för att kunna sitta i under samlag utan att den är i vägen. Dessutom ett tekniskt underverk med massor av möjligheter om du väljer att ladda ner gratisappen!







G-punkten stimuleras bäst när mannen tränger in bakifrån, antingen när kvinnan står på alla fyra eller ligger på magen, helst med en kudde under sig. Denna sele ger ett bra grepp och underlättar sex bakifrån.






NYHET


Elegant g-punktsrabbit för dig som söker utsökt stimulans med riktig glöd. Två toppmoderna motorer med otrolig kraft för att ge dig dubbel njutning. Elegance Hot Rabbit har även en revolutionerande funktion som värmer upp staven vilket skapar en verklighetstrogen och upphetsande känsla!








Veckans sextips

Många kvinnor har aldrig lyckats hitta sin g-punkt och det kan bero på att punkten ibland ligger en bit in i slidväggen och är därför svår att nå. Genom att trycka på nedre delen av magen utifrån kan det underlätta för g-punktsområdet att komma fram och det blir då lättare att stimulera. Det är viktigt att kvinnan är riktigt upphetsad innan man börjar söka efter g-punkten, området är annars svårt att hitta.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man och en ung kvinna satt bredvid varandra i första klass på ett flygplan. Kvinnan nös, tog en näsduk, torkade försiktigt näsan, och ryste till så att mannen lade märkte till detta, och det varade i kanske tio till femton sekunder.
Några minuter senare, nös kvinnan igen, tog en näsduk, torkade näsan, och ryste våldsamt igen…. Mannen gissade att kvinnan kanske hade en förkylning, men han var fortfarande nyfiken på rysningarna. Några minuter gick när kvinnan nös ännu en gång. Som tidigare, tog hon en näsduk, torkade näsan, hennes kropp skakade ännu mer än tidigare.
Mannen kunde inte hålla tillbaka sin nyfikenhet och vände sig till kvinnan och sa:
– Jag kunde inte undgå att märka att du har nyst tre gånger, torkat näsan och sedan ryst våldsamt. Är du OK?
– Jag är ledsen om jag störde dig. Jag har en mycket sällsynt sjukdom, när jag nyser får jag en orgasm.
Mannen, mycket generad, var fortfarande nyfiken.
– Jag har aldrig hört talas om detta innan, sa han.
– Tar du något för det?
Kvinnan nickade:
– Ja, peppar…


Veckans Citat

" Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln"
Byrd Baggett

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: