onsdag 5 juni 2019

Häftigare orgasmer

Dubbelt upp


Varför nöja sig med en, när man kan få två eller fler - ju fler punkter och områden som stimuleras samtidigt, desto större njutning och intensitet! Det finns tips och trix plus sexleksaker som hjälper dig att uppnå maximal stimulans och som skapar enastående möjligheter att få uppleva häftigare orgasmer och djupare tillfredsställelse.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Pirr för 19:-


Veckans värdekod

Känn den skönt pirrande känslan i underlivet med denna stimulerande gel som sätter fart på blodet och förstärker njutningen!
Använd värdekod PIRRA i kassan så köper du NC Intimate Gel 5 ml för bara 19 kr. Ord. pris 49 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-06-09

Sexig massage

Ge en sexig massage där du använder båda dina händer och dina intima delar. Fantastisk trippelstimulans för din partner och även för dig!


ProdukttipsHumping Rabbit ger dig allt på samma gång - vibrationer mot klitoris, roterande kulor som stimulerar slidmynningen och sköna små juck för en känsla av penetrerande rörelse!Den ultimata leksaken under kärleksakten... Double Diver är penisringen med extra allt! Ringen smiter åt runt penisroten och ger honom kraftfullare stånd samtidigt som hans känsla vid utlösning blir makalöst skön. Vibratorn ger henne skön klitorisstimulans samtidig som hon kan njuta av anal penetration med den ställbara staven.Stimulera klitoris från två håll för att explodera i sköna orgasmer! Gspot Dual har dubbla motorer som ger dig en tvåpunktsstimulans du kommer att älska. Testad i tidningar med höga betyg!Trepunktsbälte för tuffa män - RO Zen 7 Speed Plug sitter runt penisroten, omkring pungen och in i analen. Du får hårdare och kraftfullare stånd samtidigt som du får njuta av vibrerande anal stimulans!Dubbeländade Dragon Dildo gör det smidigt att stimulera analt och vaginalt. Den är flexibel och de olika ändarna kan användas var för sig eller båda samtidigt i varsitt hål när du vill ha dubbelt upp. Perfekt även när du vill dela dildo med din partner så att ni kan njuta av den tillsammans på samma gång.We Vibe Match har dubbla motorer och fjärrkontroll för att ge oöverträffad stimulans under samlaget. Perfekt matchning med stimulans av hennes klitoris och g-punkt, ihop med sköna vibrationer som ni båda känner och kan njuta av. Den stannar på plats av sig själv, så ni får händerna fria att stimulera andra lustfyllda ställen på varandras kroppar.Du kanske inte dubblar storleken men med det naturtrogna överdraget Fellow Extension kan du öka måtten rejält. Bjud på en praktfull penetration med tilltagen längd och omkrets. Att bli ordentligt utfylld kan ge starka känslor av njutning. Överdraget minskar även stimulansen för honom så att kärleksakten kan förlängas.NYHETER
Stimulans av bröstvårtorna under sex kan ge extra kraftfulla orgasmer. FF Crystal Clamps ger dig både snygg utsmyckning och skönt nyp.

 

Strong Power Spray minskar känsligheten i penisen så du kan hålla på längre och njuta av stimulans och penetration en stund extra.
Veckans sextips

Ju fler kroppsdelar som berörs under kärleksakten desto mer stimuleras och vitaliseras hela kroppen. Använd därför både dina läppar, tunga, händer till att beröra så många kroppsdelar som möjligt.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest.
Doktorn gav mannen en burk och sa: – Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov.
Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa: – Först försökte jag med högra handen, inget hände. Sedan försökte jag med vänstra handen, fortfarande hände inget. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda och hon är bara 76. Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.
Doktorn var chockad!
– Ni kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp?
– Jo, sa den gamle mannen. Och vad vi än försökte med så fick vi inte av det förbaskade locket!


Veckans Citat

“Att helt skyddas från sorg kan också skydda dig från glädje”.
Jonathan Safran Foer
Copyright © Lustjakt Svenska AB

Inga kommentarer: