tisdag 11 juni 2019

egga lusten
Förspelet 


Att bygga upp stämningen genom förspel gör att passionen och lusten tar fart i kroppen. Förspelet i sig kan ju vara otroligt skönt och man kan låta det utspela sig under lång tid för att på så sätt förlänga njutningen. Har man eggat upp varandra rejält och länge så är det lättare att sedan nå orgasm och den brukar då bli betydligt mer intensiv och explosiv.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Passa på!


Veckans värdekod

Ett vibrerande ägg är perfekt att leka med under förspelet. Låt det kittla kroppens olika erogena punkter för att "egga" sexlusten.
Ange värdekoden FOREPLAY i kassan så köper du Glowing Egg för endast 99 kr. (Ord.pris 199 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-06-16

Veckans artiklar


Förspelet väcker upp lusten och förbereder kroppen rent fysiskt på att ha sex. Det finns många olika sätt att förbereda kroppen för sex. Läs våra tips!Det finns ställen på kroppen som främjar den sexuella förmågan och kan bidra till ökad lust. Läs och lär!


Produkttips


Orchid Finger Vibe är en utsökt liten vibrator som med fingertoppsprecision ger stimulans precis där du önskar. Den tilltänkta designen gör att vibratorn kan hållas bekvämt och behändigt mellan två fingrar. Suverän stimulans på de rätta punkterna som får dig att njuta!Denna lilla fjäder är perfekt vid förspelet. Låt de mjuka fjädrarna leka och smeka över hela kroppen och ge lusten chansen att sakta vakna till liv. Den lätta beröringen får kroppen att bli extra känslig och mottaglig för mer stimulans.

Massage är verkligen ett bra sätt att få kroppen i avslappning och redo att njuta. Unzip n slide är både en massageolja och ett glidmedel så den kan användas överallt. Ätbar dessutom så du kan slicka, leka och njuta.Massagestenarna Hot Stones kan värmas och läggas på kroppen för att ge en skön känsla av avslappning och välbehag. En bra start!Ibland kan man fastna i rutiner och det är lätt att man alltid gör samma saker under förspelet. Då kan ett spel vara ett bra sätt att bryta det invanda mönstret. Mini Erotic Heart innehåller ihoprullade lappar med lustfyllda utmaningar att utföra. Turas om att dra en lapp och njut av varje aktivitet som uppenbarar sig.Varför inte överraska honom under förspelet med en skön lösvagina? Trä den över dina fingrar och för den upp och ner längs hans lem så han blir extra stimulerad och styv.Låt henne njuta en stund av vibrationer under förspelet. Lek runt de känsligaste punkterna och få upphetsningen att öka och pulsera i kroppen. Kan givetvis användas även på mannen :)
Veckans sextips

Låt förspelet pågå hela dagen! Skicka kärleksfulla och flörtiga meddelanden till din partner. Fantisera och tänk med lust på hur skönt ni ska ha det. Ta på varandra så ofta ni kan när ni träffas. Genom att fokusera din tanke och handling så kan lusten och stämningen byggas upp både i kroppen och sinnet långt innan och njutningen blir då både långvarig och mer intensiv.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en gång en kille som var flintskallig. Han hamnade i säng med en dam. Hon var lite blyg av sig och släckte sänglampan.
Han vill imponera med förspel så han började kyssa och slicka henne nerifrån tårna och jobbade sig uppåt, med flinten först.
Hon kände något stort och blankt komma närmare, värjde sig med händerna och sa förskräckt:
- Den där får du ta det lugnt med...


Veckans Citat

“Du kan göra vad som helst, men inte allting.”
David Allen


Inga kommentarer: