måndag 1 oktober 2018

Pungkulor i fokus


Kulor i fokus


Mannens pungkulor är ofta en försummad del av hans kön, fokus hamnar för det mesta kring själva penisen. Det är dock många killar som njuter av olika typer av pungstimulans. Missa inte tipsen på hur du kan ge en skön pungmassage - kanske en bra "present" att ge din älskade på "Alla Pojkvänners Dag" som infaller i veckan?
När det kommer till dildos så kan en modell med pung fungera som skön klitorisstimulans när du vänder pungen uppåt. Vid anal penetration så fungerar dildons pung som stopp och förhindrar att dildon slinker in - himla praktiskt!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
63% rabatt


Veckans värdekod

Supermysig och silkeslen dildo med en generös pung som ger extra stimulans. Använd värdekod PINKBALL i kassan så köper du Luv Softee Pink för bara 129 kr. Ord. pris 349 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-10-07

Pungmassage

Många män gillar att få pungen masserad men det gäller att vara försiktig och lyhörd, då hans testiklar är mycket känsliga. Här får du tips på hur du ger honom en skön pungmassage.


ProdukttipsGör pungmassagen extra delikat och skön med Lick It massagegel! Den goda smaken av jordgubbar och champagne lockar din tunga att delta i stimulansen av hans pung.Med en Ball Banger Ring kring penisroten kan både du och din partner njuta av kittlande vibrationer och daskande kulor.Låt Super Ball Sucker ta hand om stimulansen av pungen. Det sammetslena materialet kramar mjukt och försiktigt dina kulor samtidigt som vibrationerna gör känslan superb. Sitter på plats av sig själv så du kan ha händerna fria till annat trevligt.Baloo Ball Spreader kramar skönt åt runt penis och pung samtidigt som den särar på pungkulorna. Ringen ger en mer kraftfull erektion och pungselen skapar en skön tajt känsla kring testiklarna.Charmören Glitter Don Juan har en perfekt och lagom storlek för att falla många i smaken. Han har markerade drag och spänstiga pungkulor som ger extra stimulans. Vibrationerna är steglösa och kraftfulla för att ge dig allt du vill ha - låt dig förföras!En kul present eller en humoristisk överraskning innanför gylfen! Skaffa en stickad snopp- och pungvärmare som är perfekt för kalla dagar =)Rejäl kula med en vikt på hela 110 g som ger ett skönt drag när du trär ringen runt pungen eller penisroten. Ringen blir självåtdragande av tyngden och bidrar till kraftfullare erektion, samtidigt som kulan tillför extra stimulans i varje stöt.

När du vill ge din partner en större upplevelse med en realistisk känsla är FF Strap On With Balls en utmärkt kandidat. Den är ihålig för att ge plats åt penisen men kan bäras av både kvinna och man.


Veckans sextips

Pungen är oftast inte den kroppsdel som får så mycket komplimanger. Så passa på att ge komplimanger om just pungen när du har fokus där. Berätta vad du tycker om den och vad du vill göra med den. Eller varför inte avsluta en avsugning med en lätt kyss på pungen för att visa uppskattning?


Visste du att:

Om mannen är upphetsad under en längre tid utan att få utlösning kan ha få plågsam värk i pungen, så kallade "blue balls". En utlösning gör att smärtan försvinner.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Varför kliar sig tjejer i ögonen när de vaknar?
- För att de inte har någon pung.

Man har ju hört att killar har Pung-svett. Men vad kallas det på tjejer?
- Läpp-glans!


Veckans Citat

"När du förändrar ditt sätt att betrakta saker, förändras de saker du betraktar".
Max Planck

Inga kommentarer: