söndag 7 oktober 2018

Jakten på vilda orgasmer


Pulserande njutning för båda, Lustnytt Nr 41 2018
 
Vilda orgasmer


Alla vill ha den, alla lyckas inte alltid få den och en del har aldrig fått den - vi pratar om orgasmen! Vi ger dig tipsen som kan hjälpa till att underlätta eller förstärka orgasmen och låta den pulsera med extra kraft i din kropp. Orgasmen må vara målet, men du - underskatta inte vägen dit, den kan vara minst lika tillfredsställande på sitt eget sätt. Missa inte vårt test lite längre ner där du kan testa dina kunskaper om orgasm och utlösning!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Superpris!


Veckans värdekod

Gör knipövningar med knipkulor för en mer effektiv träning av musklerna i bäckenbotten. Starka muskler ger kraftigare orgasmer! Använd värdekod WILD41 i kassan så köper du Little Frisky Ball för bara 99 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-10-14

Intensiv orgasm

Intensifiera din orgasm och ta den till en högre nivå. Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Här får du tipsen för hur du kan öka kraften i orgasmen.


ProdukttipsStimulerande kräm för mannen som ger explosionsartad njutning och omedelbart effekt!


"Vibrator på burk" - en droppe på klitoris räcker för att göra dig vild och galen!

Staven som ger dig stimulans på tre betydelsefulla punkter samtidigt. Roterande pärlor i slidmynningen, härligt kittlande kaninöron för klitoris och en skönt vibrerande analretare - allt för maxad möjlighet till en häftig orgasm.Har du svårt att nå klimax? Lösningen kan vara pulserande tryckvågor. Denna unika funktion har fått många kvinnor att uppleva den efterlängtade orgasmen. Satisfyer PRO PlusVibration kombinerar de stimulerande tryckvågorna med sköna vibrationer, vilket ger dig en fulländad klitorisstimulans!


Lägg till skönt sug i bröstvårtorna med Cheer Nipple Suckers. Ett enkelt sätt att förstärka njutningen!Analkulor kan föras in en bit i anus för att sedan dras ut, snabbt eller långsamt, kula för kula. Detta kan ta klimax till en högre nivå och ge orgasmen en ny dimension.Lyxig rabbitstav från Rocks Off, för dig som söker fullkomlig perfektion! Perfekt ergonomisk design för den absolut bekvämaste stimulansen. De dubbla motorerna skickar intensiva vibrationer till både klitoris och g-punkten för att ge dig maximal tillfredsställelse.Vad vet du om orgasm och utlösning?

Orgasmen är den sexuella njutningens höjdpunkt, men vad vet du mer om det som sker i detta klimax? Gör testet och se hur många rätt du får av de 10 frågorna!


Veckans sextips

Rör dig runt, var aktiv och använd dina höfter oavsett vilken position du befinner dig i. Lyft ditt bäcken för att träffa din partners händer, mun eller leksak. Dessa rörelser kan hjälpa dig att nå klimax!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En tämligen stressad och uppjagad kille kommer in i en liten ICA-butik i Skåne.
Han sliter åt sig fyra paket med kondomer och lägger dem tillsammans med sitt kreditkort på disken vid kassan.
Kassörskan frågar "Kod"?
Mannen svarar " Ja så in i h-e"!!!


Veckans Citat

”Det är gott att vara betydelsefull, men det är betydelsefullare att vara god”
Trini LopezInga kommentarer: