onsdag 26 september 2018

Glödande sex





Höstmys


Hösten knackar på dörren och vi skiftar från sommarens ljusa varma kvällar till kyligare och mörkare tider. Det är dags för hemmamys! Levande ljus, en värmande filt och en het kopp te? Eller glödande sex med värmande massageoljor och heta sexleksaker? Vi tipsar om sköna produkter och hur du kan ge din älskade en passionerad trippelmassage.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Hot price!


Veckans värdekod

Massagestenar med vulkaniskt ursprung som ger nya möjligheter till varmt välbefinnande under massagen. Använd värdekod HEMMAMYS i kassan så köper du Hot Stones för bara 59 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-09-30





Trippel massage

Pröva trippelstimulans. Eftersom du endast har två händer så kan du ta ditt könsorgan till hjälp när du ska massera din partner!


Produkttips



Starta den lustfyllda stunden med en njutningsfull och värmande massage. NC Warming Massage är av bästa kvalité och har en ljuvlig doft av varm vanilj. Låt din älskades välbefinnande stå i fokus när du ger massage med kärlek och lust.







Lyxig, het rabbitstav med läckert LED-ljus för bästa stämning. Splendor Rabbit är relativt liten till storleken men de två motorerna är överraskande kraftfulla och kan ge riktigt stark inre och yttre stimulans.







Sense Me - Turn Up The Heat – När du vill att det ska hetta till. Passar perfekt för massage över hela kroppen och på intima delar som glidmedel. Turn Up The Heat har en frisk doft och en värmande effekt som ger extra boost till din njutning.







Öka möjligheterna att nå klimax tillsammans. Med Caliber Ring runt hans penisrot kommer hennes klitoris få mer stimulans vid varje stöt. Välj mellan 9 olika vibrationer för att få din perfekta stimulans.







Åter i lager - heta och efterfrågade Tenga Flip Hole för män! Onaniprodukten som är helt öppningsbar och med komplext formad insida för att säkerställa att du får den absolut bästa stimulansen!







Öka din sexuella utstrålning med ett sexigt plagg som framhäver dina former. Mini Dress Hot Red är en sexig röd klänning i kort modell med attraktiv design. Mycket töjbart material som gör att den passar de flesta.







Heat Nipple Teaser är bröstklämmor för dig som vill njuta av ettriga vibrationer och en värmande känsla. Med de justerbara bröstklämmorna kan du välja själv hur hårt nyp du önskar. Den värmande funktionen värmer upp klämmorna till 40°c, lagom för att känna hettan utan att riskera att bränna sig.




Veckans sextips

Testa att dricka pepparmyntste innan du ska ge din partner oralsex. Det kan både ge en skön värmande känsla och en kittlande upplevelse av pepparmyntan!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

När den lilla myggan kom hem efter sin första flygtur, frågade hans mamma:
- Hur gick det?
- Bara bra. Alla människor klappade händer!


Veckans Citat

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern".
Okänd










Inga kommentarer: