måndag 22 oktober 2018

Populärt på sexparty


Homeparty


Visste du att Lustjakt startade som ett renodlat homepartyföretag? Sedan starten 2001 har mycket förändrats och webbshoppen är sedan många år tillbaka den största delen av Lustjakt. Men vi har fortfarande säljare över hela Sverige som åker hem till människor och håller roliga, informativa och uppskattade homepartyn. Är du nyfiken på vad som beställs där ute i stugorna? Storsäljarna på homeparty hittar du i detta nyhetsbrev.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Halva priset


Veckans värdekod

Klitorisvibratorn Travel Massager med utbytbara toppar är en klassiker som varit storsäljare på homeparty sedan start. Använd värdekod PARTYPARTY i kassan så köper du Travel Massager Purple för bara 49 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-10-28

Party eller jobb?

Vill du att en av våra säljare kommer hem till dig och dina vänner så ni kan titta närmare på produkterna och ha en rolig träff? Eller är du kanske sugen på att själv bli säljare för Lustjakt och tjäna extra pengar samtidigt som du träffar nya härliga människor? Här kan du läsa mer och meddela oss ditt intresse.


ProdukttipsDen gemensamma njutningen värdesätts högt av de flesta och en vibrerande ring är ett populärt val av parprodukt. Båda får nytta av Dolfinger under samlaget då hon får skön klitorisstimulans och han får en kraftfull erektion när ringen klämmer åt runt penisroten. Dolfinger kan även träs på finger eller stav och användas i förspelet eller vid onani. Bästsäljare på party och bäst i test i Expressen!Glidmedel är tveklöst det allra enklaste sättet att göra både samlag och onani skönare. När man använder en sexleksak är det i princip ett måste för att njutningen ska bli riktigt behaglig. Vattenbaserat glidmedel kan användas till allt men behöver påfyllas oftare då det dunstar. Silikonbaserat glidmedel är mycket halt och håller glidförmågan oerhört länge. Superbra även till massage, och tillsammans produkter i plast, gummi, jelly och TPR/TPERätt rengöring av sexleksaker är viktigt, både för produktens hållbarhet och din hälsa. 90 % av alla som handlar på party köper rengöringsgelén Hygiene till sin produkt. En extra bonus är att denna gelé även kan användas på huden efter rakning och på sätt kan rakfinnar oftast undvikas.Ett vibrerande ägg är både diskret och har flera användningsområde för både kvinnor och män. Detta gör att ägget är en populär leksak och en av storsäljarna på homeparty. Ägget kan t ex. användas vid klitorisstimulans, placeras i vaginan, mot pung och penis eller utsidan av anus för att få extra sköna vibrationer, vid såväl parsex som onani.Det är många som behöver lite mer kraftfull stimulans för att nå hela vägen fram till orgasm. Rejäla Jewel Joy Stick är då en av de bästa vibratorerna som ger djupgående och effektiv stimulans både i låg och hög hastighet. Omåttligt omtyckt och så snygg med glittrande strasstenar!


På ett homeparty får man möjlighet att känna, lukta och smaka på olika massageoljor. Lek och smek är en bra start på en het kärleksstund. En värmande massageolja med smak gör förspelet lite extra skönt. Blås punktvis för extra hetta i massagen och använd tungan för ytterligare njutning. Gott på alla vis. Enamor Paradise Passion ligger på topplistan med sin läckra smak av jordgubbar och passionsfrukt.Gästerna på ett homeparty får mycket tips, råd och information. Att man köper knipkulor är väldigt vanligt, vilket inte är så konstigt när man fått reda på alla fördelar med att träna med knipkulor: Starkare och intensivare orgasmer, tightare slida, förebyggande för urinläckage och inte minst det faktum att man ofta får ökad lust! Knipövningarna ökar blodgenomströmningen till området som då "vaknar till liv".NYHET

Denna söta och fantastiska klitorisvibrator spår vi blir en hit på homepartyarenan men även i Lustjakts butik och webbshop. Love Bunnys orgasmiska öron ger svindlande stimulans och omvälvande orgasmer. Gjord i sammetslent silikon av bästa kvalité. Laddas enkelt med medföljande USB-kabel.Förbered dig i god tid inför Halloween!


Veckans sextips

Sätt på lite skön musik i lämpligt tempo och låt takten i musiken styra rytmen både i smek, oralsex och samlag. En stadig rytm i stimulansen är viktig för upplevelsen och känslan. Du kan förändra hastigheten genom att följa varje takt eller varannan takt i musiken, men växla inte för snabbt. Samstämmigheten med vad vi uppfattar med flera olika sinnen kan göra att njutningen förstärks.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man kom in på ett café med en mus under armen. Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen.
-Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar?! undrade värden.
-Jo, det var så att jag räddade en liten fe och fick tre önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar, men den sista önskningen - en omättlig mus - missförstod ju den där lilla fen totalt!.


Veckans Citat

”Kärlek är det enda som växer när vi slösar med den”
Richarda Huch
Inga kommentarer: