måndag 17 september 2018

Älska mjukt och sinnligt


Älska mjukt och sinnligt


Vi pratar ofta om starka vibrationer för att ge ökad stimulans, men denna gång tar vi upp motsatsen - kraften i den lätta beröringen. Stillsam stimulans och medvetet fokus på känslan i kroppen kan ge dig en oanad upplevelse av tillfredsställelse.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Soft price!


Veckans värdekod

Låt ditt sinne slappna av och känn hur kroppen samtidigt blir mer mottaglig för njutning. Dessa rökelsestickor har en doft som påverkar dina erotiska sinnen! Använd värdekod JUICY38 i kassan så köper du Sexy Scent för bara 15 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-09-23

Älska fjärilslätt

Visste du att fjärilslätta smekningar kan ge upphov till större vällust och njutning än en mer hårdhänt stimulans? En omild och hård stimulans kan göra klitoris eller ollon mindre känsliga med tiden och medföra att det blir svårare att få orgasm. Läs här hur du återfår känsligheten.


ProdukttipsNjut av en het och intim stund tillsammans som är en fröjd för både kropp och sinne.Tänd det väldoftande massageljuset och vänta en liten stund, så omvandlas det till en varm och ljuvlig massageolja som kan hällas direkt på huden.Juicy Raspberry omsluter hans ollon mycket mjukt och behagligt. Fylld med glidmedel ger den en skön känsla och möjliggör en angenäm massage. Håll din hand runt, samtidigt som du vrider långsamt fram och tillbaka, upp och ner. Anpassa trycket så att det mjuka rutnätet på insidan ger honom en subtil stimulans.Låt Trojan sakta penetrera, en liten bit i taget och fokusera på att känna varje centimeter. Känner du ollonkanten? Känner du ådrorna? Hur känns det när den når din botten? Trojan är 24 cm lång och har skön flexibilitet för en bekväm känsla. Vill du så kan du starta vibrationen som är mjuk och behaglig på lägsta nivån.Lapin Bunny är en sammetslen klitorisretare med långa, spänstiga öron. Placera öronen på varsin sida av klitoris, tillsammans med glidmedel, och för dem sakta upp och ner. De masserar effektivt sidorna och de underliggande delarna av klitoris. Efter en stund kan du enkelt trycka igång de mjuka och behagliga vibrationerna för en varsamt eskalerande stimulans.Ett vibrerande ägg kan användas till mycket! Detta ägg är sladdlöst och de mjuka vibrationerna styrs med en liten kontroll, vilket gör det extra smidigt. Tips! Trä äggets ögla över ett finger och låt det dingla från handen. Nudda försiktigt din partners kropp med ägget och flytta det varsamt från punkt till punkt. Njut av att se din partners lust och upphetsning växa sig stark.

NYHETER!


Mjuk och tyst stimulans för klitoris och bröstvårtor som ger dig händerna fria till annan beröring!Njut bekvämt av sköna vibrationer mot klitoris.

Kittlande vibrationer och härligt sug till bröstvårtorna.Veckans sextips

Smek långsamt med en mjuk pläd eller ett väldigt lent tyg, över din partners nakna kropp. Starta vid ansiktet och svep långsamt hela vägen ner mot fötterna. Lägg lite extra fokus kring de erogena punkterna kring bröstvårtor och könsorgan. Den mjuka, kittlande beröringen får hudens känslonerver att vakna och kroppen blir mer mottaglig för kommande smekningar.
Veckans roliga bild

Veckans roliga


Johan och Maria kom underfund med att det att det enda sättet att få till en söndags-snabbis var att skicka ut den tioårige sonen på balkongen för att rapportera vad som hände i grannskapet.
Pojken började rapportera på samma gång som föräldrarna drog igång sina aktiviteter.
- En bil bogseras bort från parkeringen vid grannhuset.
- En ambulans körde just förbi.
- Sören Svensson har sex med sin fru. Föräldrarna kom av sej ganska rejält och ropade:
-Hur kan du veta det?
-Deras son står också på balkongen...


Veckans Citat

"Tacksamhet är den säkraste vägen till belåtenhet."
Joshua BeckerInga kommentarer: