fredag 7 september 2018

Välgörande och ljudlös njutning





Njut av tystnaden


I dessa upptagna tider lider allt fler människor av stress samtidigt som vi har en invasion av oönskade ljud som också kan påverka stressnivån. Vi vet att lugn och tystnad är bra för både kropp och själ. Sex och orgasm har som bekant också en positiv effekt på vårt välmående. Sexleksaker utan vibrationer eller med en låg ljudnivå, är ett smart val när du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna att njuta och må bra.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Testpris 1kr


Veckans värdekod

Lylou Massage Coco Vanilla är en erotisk värmande massagegel av hög kvalité. Den har en förförisk doft av kokos och vanilj. Använd värdekod LYLOU36 i kassan så köper du testet för bara 1 kr så att du kan testa denna underbara gel! Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-09-09
Tillsammans med testpåsen får du med en rabattkod som ger dig 80 kr i rabatt när du bestämmer dig för att köpa den större flaskan på 125 ml. Rabattkoden varar ända till 2018-09-30





Tysta leksaker

Störs du av högljudda sexleksaker? Eller är du kanske rädd för att barnen eller grannarna ska höra ljudet av dina leksaker? Här får du massor av tips på njutningsfulla produkter som vibrerar med en låg ljudnivå!


Produkttips



Kurviga och silkeslena Fabulous Lover tillfredsställer både kvinnor och män. För den fram och tillbaka för att njuta av de vågiga formerna som kan komma åt g-punkten. De mjuka knottrorna ger samtidigt en skön klitorisstimulans. Du som man, kan använda Fabulous Lover analt för stimulans av prostatan och mellangården. Var noga med att rengöra leksaken med bakteriedödande medel om den ska användas vaginalt efter att den använts analt. Det är annars risk för underlivsproblem.





We Vibe Jive är det vibrerande ägget som tillfredsställer dina lustpunkter med finess. Utformad för att stimulera din g-punkt och få dig att nå klimax med en viskande låg ljudnivå. Jive har oanade vibrationsmöjligheter och går även att styra via mobilen.







Nya Fifi For Men är en diskret och behändig masturbator för den bekväma mannen. Du kan reglera hur tight eller löst du önskar bli omsluten. Fifi är smidig med sina engångssleevar, du slipper kladd och rengöring då det bara är att slänga sleeven efter användning. 5 st sleevar medföljer.







Basix Dong är en dildo utan vibrationer, som har mycket att ge utan att väcka uppmärksamhet. Det markerade ollonet och den spänstiga pungen ger dig extra stimulans. Sugproppen i botten gör den lätt att fästa på släta ytor när du vill ha händerna fria. Finns i tre olika storlekar, välj din favorit!









Två små kulor som helt ljudlöst ger stimulans för båda under samlaget. Kulornas yta är i silkeslent silikonmaterial som gör dem hudvänliga och bekväma. För in dem i slidan innan samlaget och upptäck njutningen de kan överraska med.








Caress Embrace är en i princip ljudlöst vibrerande kula som styrs med fjärrkontroll och laddas med USB kabel. Använd som särskilt lustfylld knipkula för att stärka din bäckenbotten eller som ett vibrerande ägg och låt din partner ta kontrollen för extra spänning...


Veckans sextips

Ha en skön stund tillsammans utan att uttrycka något med ord. Kommunicera dina önskemål och din njutning med andra ljud, rörelser, kroppsspråk och ögonkontakt. Tolka din partners ordlösa signaler och njut till fullo. När inte orden tar plats får andra uttryck mer utrymme och skapar en annorlunda upplevelse.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en präst som skulle gå till en av gårdarna i församlingen och beklaga sorgen för frun där, som nyss hade mist sin make. Men av misstag gick han till granngården och träffade frun där. Hon hade nyss förlorat sin cykel och hade inte mycket annat i huvudet just då.
- Det var ju tråkigt det här, jag måste verkligen beklaga sorgen, sa prästen och höll på att ramla baklänges när frun svarade:
- Ja, visst var det tråkigt, Men han var ju gammal och sned och vind där fram och höll inte luften där bak. Men det klart, han var ju bra för pigorna att öva sig på...


Veckans Citat

"Tystnad är bättre än ord utan mening."
Pythagoras



Inga kommentarer: