måndag 27 augusti 2018

Överraskande erotisk skattjakt





Lustfyllda äventyr


Är det länge sedan du gjorde något helt annorlunda i sexlivet? Eller tillhör du kanske dem som ofta testar nya vägar och ser varje sexuellt tillfälle som ett nytt spännande äventyr? Det är inget fel på att ha favoritpositioner eller speciella önskemål om hur man vill och behöver bli stimulerad, men det är lätt att det blir samma sak varje gång och att sexet blir rätt så förutsägbart. Det är dags att ge sig ut i det okända och kanske finner du en ny lustfylld skatt!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt






Handy climax 

Smidig, vattentät vibrator i hudvänligt silikon med en ribbad yta som ger extra känsla. Hela 10 olika vibrationsmönster som kan ge dig den stimulans du behöver. 





Erotisk skattjakt

Gör en oväntad aktivitet och överraska med en erotisk skattjakt som innehåller oförutsägbara moment med spänning och njutning. Här får du tips om hur det kan gå till.


Produkttips



Finger Tingles förvandlar ditt finger till en behaglig vibrator med en alldeles speciell känsla. Du kan också placera hålet över klitoris så att du helt blir omsluten av de sköna vibrationerna.







Pleasure Treasure är en stav som bugar sig för din njutning. En riktig nöjesskatt med sköna ådror och markerat ollon. Den är böjbar på mitten så att du kan anpassa den för en bekväm känsla. Vrid på locket i botten så svarar den med vibrationer som tar dig till paradiset.







En riktig liten skattkista! Den fina asken innehåller två guldfärgade metallkulor som kan ge överraskande välbehag. För in kulorna i slidan så får du en egen liten skattgömma som ni båda kan njuta av under samlaget.







Vem kan vara utan en klassiker? Golden är rak och hård med en guldfärgad blank yta som ger en lyxbetonad känsla. Glider lätt och skönt samtidigt som vibrationerna kan vridas upp så de blir riktigt hårda. Blir du ofta öm av penetration så är Golden ett bra val då den glider in med minimal friktion.







Njutning i en liten burk - en juvel med hög njutningsfaktor! Insidan är mjuk och har en genomskinlig, skön stimulerande struktur som du kan se dig själv njuta av. Ta av ena sidans lock för en sugande känsla av ollonet, eller öppna i båda sidorna för att njuta av hela insidan.








Superläcker vibrator som är tillfredsställande både vad gäller utseende och förmåga. Liten till måtten men ger dig kraftfull stimulans. När du njutit klart kan den förvaras i den medföljande tjusiga skattkistan, som har fin svartklädd insida.









Durex Intense Orgasmic Gel ger dig intensivare orgasmupplevelse! 


Veckans sextips

Har du tänkt på att du har en helt annan vy än din partner har under sexet? Fota eller gör ett videoklipp från en viss position som du upplever som sexig och upphetsande. Efteråt kan ni titta på det tillsammans och bli tända på nytt och kanske njuter en stund till.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Bonden Per tyckte om kokta ägg till frukost. Hustrun ville skämta med honom och stack hål på äggen och blåste ut innehållet. När Per kom till frukostbordet och började knacka äggen fann han dem naturligtvis tomma. Han blev snopen, men kommenterade inte saken. Nästa morgon var det samma sak igen. Äggen var tomma och hustrun kikade förtjust ur ena ögonvrån när hennes man nu ilsknade till.
Per tog yxan, knallade ut till hönshuset, fick tag i tuppen, lyfte yxan i ett hotande slag mot honom och sa
- Använder du kondom en gång till så hugger jag nacken av dig!


Veckans Citat

“Var vänlig när det är möjligt. Det är alltid möjligt.”.
Dalai Lama




Inga kommentarer: