torsdag 9 augusti 2018

Temadagar

Temadagar


"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns" är ett välkänt ordspråk med ett tänkvärt budskap. Vad gör du för att njuta och göra så många dagar som möjligt till minnesvärda stunder? Temadagar är ett populärt fenomen och almanackan är fylld med spännande dagar som uppmärksammar allt från gräddtårtor till fetisch. När vi firar och gör något nytt så är det lättare att vi skapar minnen, som vi kan glädjas av både direkt och senare. Vi har inspirerats av de kommande dagarnas tema och tipsar om passande ting att förgylla dessa och andra dagar med.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
Förgyll sexakten

Skapa minnesvärt sex genom att njuta mer av stunden tillsammans. Här får du tips på parleksaker som har förgyllt sexlivet och ökat tillfredsställelsen för många par.


Produkttips30 juli
Pocketbokens dag

Ägna lediga dagar åt att läsa - Orgasmboken är nyckeln till hur du får ett skönare sexliv och framför allt längre, bättre och fler orgasmer. Boken innehåller bland annat 250 inspirerande tips och vänder sig till båda könen. Passar bra att läsas i ensamhet eller högt, som en del av förspelet och sexakten.31 juli
Dagen för ovanliga instrument

Ja, några musikinstrument har vi ju inte men en ovanlig stav kan vi tipsa om. Vad sägs om att uppleva stimulans som vibrerar i takt med din favoritmusik? OhMiBod är den ultimata vibratorn, som du kan koppla ihop med din mobil eller annan musikenhet och låta dina lustpunker få njuta av ljuv musik!

1 augusti
Alla flickvänners dag

Alla hjärtans dag har funnits länge men Alla flickvänners dag är en nyare företeelse, Om du har en flickvän så fira henne lite extra denna dag. Smycken brukar vara en omtyckt gåva men en vibrator med vackert gnistrande strasstenar, uppskattas troligen än mer! En fröjd för både ögat och hennes njutning.2 augusti
Internationella IPA dagen

En dag vigd att fukta strupen med god IPA öl. Fleshligt Lady Lager är ingen IPA men nog så god att avnjuta. Höljet ser ut som en ölburk men innanför locket döljer sig en skön och naturtrogen lösvaginga, som är redo att tillfredsställa dig.3 augusti
Vattenmelonens dag

Vattenmelon är sött och gott samt gillas av de flesta. En ätbar och värmande massageolja i melonsmak kan göra ditt förspel betydligt hetare. Smörj in, blås för extra hetta och slicka gärna på valda punkter för att göra det ännu skönare.4 augusti
Örtens dag

Vi har sedan urminnes tider använt örter, både till mat och som medicin. NC Bedchaimber Oil är en eterisk olja för både mannen och kvinnan som ökar känsligheten och ger en kittlande känsla. Oljan är tillverkad i Sverige och sammansatt med örter som enligt uråldriga traditioner anses verka fördröjande för mannen. Några droppar på könsorganet kan göra den stora skillnaden i sängkammaren!
Eleganta Caresse Trinity ger trippel stimulans och tillfredsställer flera av dina lustpunkter samtidigt för den ultimata njutningen.


Veckans sextips

Vill du känna mer sexlust? Tänk på sex flera gånger under dagen, fantisera och visualisera dig själv i en sexuell aktivitet. Lusten startar i hjärnan och ju oftare du tänker på något sexigt desto mer sugen blir du på att ha sex.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var gubben och gumman som hade bestämt att de skulle älska på alla dagar med ett r i.
Gubben var lite tänd så han kramade gumman bakifrån:
- Nehej, det är ingen dag med R idag, sa gumman.
- Joo, är det inte tirsdag ?


Veckans Citat

”Om du inte tror att varje dag är en bra dag, så pröva bara att missa en.”
Cavett Roberts


Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Instagram
Facebook
Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: