fredag 24 augusti 2018

Laddade erotiska punkter du bör ha koll på




Laddade punkter


Våra kroppar har många spännande punkter och områden som är extra mottagliga för beröring, som i sin tur skapar starka lustkänslor. Genom att stimulera dessa erogena zoner så kan vi uppleva större upphetsning och intensivare njutning. Har du utforskat dina eller din partners laddade punkter? Känner du till A-punkten? Om inte, då har du en angenäm uppgift framför dig! Vi ger dig sköna tips som kan vara spännande att undersöka.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




49 kr


Veckans värdekod

Överraska dig själv med en hemlig sexleksak! För bara 49 kr får du en spännande leksak att njuta av. Värde 149-199 kr. Använd värdekod SECRET40 i kassan. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-08-26




A-punkten

Du kanske har hört talas om G-punkten men känner du till A-punkten? Här berättar vi var och hur du hittar denna lustfyllda zon!


Produkttips



En böjd topp på staven gör det lättare att komma åt att stimulera punkterna inne i slidan, oavsett om målet är A eller G-punkten. Glammy G vibrerar som mest ute i toppen vilket gör den till en ultimat medhjälpare till att öka din njutning.







Hos både män och kvinnor hör bröstvårtorna, och området runt dem, till en av de mest erogena zonerna. Nipple Pump hjälper till att dra ut bröstvårtorna så att de blir extra lätta att stimulera. Gummiringarna som medföljer rullas ner kring bröstvårtorna för att hålla dem styva och ge en härligt kramande känsla.







Lårens insidor är erotiska knutpunkter, fulla av känsliga nervtrådar. När detta område stimuleras kan det skapa starka lustkänslor. Låt Shiba Egg svepa över lårens insida och ibland nudda vid könsorganet - en behandling som är vansinnigt upphetsande! Ett vibrerande ägg är oerhört allsidigt och kan användas till massor av spännande stimulans på alla kroppens lustfyllda zoner.







Händer och fötter rymmer erogena zoner som kan masseras till aktivitet. Smörj in din partners fötter eller händer i massageolja och massera hela foten eller handen tills den slappnar av och blir varm. Låt sedan ett finger glida ned längs insidan av varje tå eller finger, och därefter upp för sidan av den intilliggande tån eller fingern. Stimulera varje tå eller finger, från roten och ut till spetsen, med din tum- och pekfinger. Ljuvligt skönt och dessutom lusthöjande! Dream Glide Silicone är perfekt för denna aktivitet och all annan massage på kroppen, i synnerhet intimt.







Mannens prostata är en mycket erogen zon och kan jämföras med kvinnans g-punkt eller a-punkt. Stimulans av prostatan kan expandera din njutning och ge en betydligt mer explosionsartad utlösning. Nyinkomna prostatapluggen Sammy är utformad för att ge mesta möjliga tillfredsställelse.








Exklusiv stav med kraftfulla vibrationer och stämningsfullt LED-ljus.


Mångsidig, lyxig vibrator med dubbla motorer och stämningsfullt LED-ljus.


Veckans sextips

Smek din partners mage med lugna rörelser. Strykningarna över magen är rogivande, men även upphetsande, eftersom det ligger så nära könsorganen. Ett skönt sätt att starta upp förspelet - lugnande och upphetsande samtidigt.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En liten pojke kom in till sin pappa och frågade:
- Vad heter de när man ligger på varandra?
Pappan blev generad och svarade:
- Att älska....
Pojken svarade:
- Nej, inte det namnet.
Pappan blev mer generad och sa:
- ...att gänga...
Pojken svarade:
- Nej, inte det heller.
Pappan blev alldeles röd och sa motvilligt:
- ... att knulla!
Pojken:
- Nu kom jag på det, våningssäng.


Veckans Citat

" Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått"
Karin Boye






Inga kommentarer: