torsdag 9 augusti 2018

Sommarens bästa orgasm

Lycklig av orgasm


Denna vecka ägnar vi uppmärksamheten åt orgasmen, då vi firar den internationella orgasmdagen på onsdag 8/8. Det är troligen ingen tillfällighet att det samma dag är lyckans dag. Orgasmer gör oss lyckliga! Så du som har en partner - ge din älskade en kraftfull orgasm genom att använda alla trix du kan. Ta till både sexleksaker, glidmedel, händer, mun och ditt organ. Du som är singel - gör det själv - onanera extra skönt och länge denna dag!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Nice price!


Veckans värdekod

Smidig vibrator med flera stimulerande delar. Njut av den knottriga toppen tillsammans med retare både för klitoris och analen. Använd värdekod TEASE3 i kassan så köper du iTease3 för bara 149 kr. Ord. pris 349 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-08-12

Tänk orgasm

Orgasmen börjar i hjärnans lustcentrum och din kropp kan inte skilja på fantasi och verklighet. Detta ger dig oanade möjligheter när du vill ha ökad lust och mer njutning.Maxat med tips

Här har vi samlat massor av tips och råd om hur du kan underlätta orgasm eller helt enkelt göra orgasmen skönare och mer intensiv.
ProdukttipsDen främsta produkten när det gäller klitorisstimulans! En riktig orgasmmaskin som ger dig ett klimax du sent kommer glömma...Revolutionerande Satisfyer Men har funktioner som kommer ge dig den ultimata upplevelsen och tillfredsställelsen. Unik luftkudde och en ny pumpfunktion som skapar en skön, tight känsla kring din lem - allt du behöver för att explodera i njutning.Öka upphetsningsnivån med ON Arousal Ultra. Ta en droppe på klitoris eller ollon så infinner sig strax en skön och vibrerande känsla. Området kommer att reagera lättare för stimulans och orgasmen blir extra intensiv och kraftfull.Gör stimulansen mer effektiv genom att massera g-punkten samtidigt som klitoris. Odeco G-spot har en topp som är anpassad för att trycka mot g-punktsområdet. 7 olika vibrationsval som du enkelt ändrar med en knapptryckning. Dubbel stimulans ger oftast en starkare orgasm.Genom anal stimulans kan man förstärka orgasmen för både kvinnor och män. Analen är en erogen zon och dessutom är mannens prostata ett lustfyllt område som vid stimulans kan maximera njutningen. Nybörjare? Testa med dessa minipluggar som sätts på fingret, och se vad denna typ av stimulans kan göra för dig.Goda nyheter!

Glidmedel med extra ihållande glidegenskaper, med doft och smak av godsaker som marshmallows, jordgubbar och söt godisklubba. Perfekt vid oralsex. Nästintill omöjliga att motstå!


Veckans sextips

Duschen är en perfekt plats för onani! Här behöver man inte oroa sig för kladd, det är ju enkelt att tvätta av direkt. Använd ett silikonbaserat glidmedel som håller sig i vatten så blir din onani extra skön och hal. Använd även duschmunstyckets strålar för att rikta direkt mot dina känsliga punkter.Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man skulle resa bort på kurs, men för att försäkra sig om att frun inte skulle vara otrogen köpte han henne en dildo. Han köpte en magisk voodo-dildo som man bara behövde tala om vart den skulle, så var den direkt där och vibrerade. Kvinnan blev överlycklig och sa:
- Voodo-dildo, in i min mus!
Hon fick orgasm efter orgasm. Men på morgonen när hon sa:
- Voodo-dildo, ut ur min mus!... så lydde den inte.
Den kunde bara ta emot fyra kommandon från en och samma person, men det visste inte frun. Hon åkte genast till sjukhuset för att få hjälp. Hon körde dock för fort och blev stoppad av polisen. När han frågade varför hon körde så fort svarade hon:
- Jag har en voodo-dildo mellan benen som jag måste få ut!
Polisen började garva där han stod framåtlutad och sa:
- Det var den sämsta ursäkt jag någonsin hört! Voodo-dildo?!... in my ass....!


Veckans Citat

"Den sanna lyckan består i att kunna vara lycklig utan lycka".
Françoise Sagan


Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Instagram
Facebook
Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: