onsdag 25 juli 2018

Het sommar - coolt sex





Het sommar - coolt sex


Denna sommar har vi verkligen full pott vad gäller sol och värme! Längtar du kanske efter lite svalka att njuta av? Att leka med olika temperaturer kan göra dig extra känslig för stimulans och ta tillfredsställelsen till en högre nivå. Kyla på en varm kropp är skönt på flera sätt. Vi ger dig coola tips om hur du kan få njuta mer i sommarvärmen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Cool price!


Veckans värdekod

Kyl din dryck med roliga issnoppar som du kan använda om och om igen. Ange värdekod ICECOOL i kassan så köper du Party Ice Coolers för bara 29 kr. Ord. pris 89 kr. Begränsat antal! Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-07-29






Veckans artikel

Kyla är ett av våra känselintryck som kan öka förnimmelser i kroppen. Att växla mellan olika temperaturer skapar större känslighet så att du kan njuta mer. Läs fler tips om hur ni kan öka känsligheten och intensifiera stimulansen.


Produkttips



Sommaren är högsäsong för rakning! Slätrakade ben och hårfri bikinilinje kräver mer underhåll och det kan slita på huden. Använd rakprodukter som vårdar och skyddar den känsliga huden både under och efter rakning. Softcool After Shave är en antiseptisk produkt som du använder efter rakning, vaxning eller epilation. Förhindrar effektivt irritation, röda fläckar, rodnad och klåda.







Glas ger en härligt sval upplevelse! Kyl i kallt vatten och njut av den uppfriskande känslan. Går givetvis lika bra att värma istället om du vill växla mellan temperaturer. Stilfulla Glass G-spot har en böjd topp så att du kan stimulera g-punkten. Fungerar även perfekt att rulla toppen runt klitoris för en glatt och skön stimulans.







En liten klick Eros Lady Cooling på klitoris gör att området direkt vaknar till liv. Den kylande effekten skapar en ökad känsla och ger dig en mer intensiv orgasm.







Superläcker piska med metallkedjor och glittrande strasstenar i toppen. Kyl kedjorna och svep dem sakta över solvarm hud - häftig reaktion att vänta!







Blir det lite för hett ibland så du behöver coola ner dig för att kunna hålla på lite längre? Smörj in penisen med Coolman Delay Gel som ger dig en lätt bedövande effekt så att utlösningen kan fördröjas och du kan njuta längre.







Njut av metallens avkylande effekt med tjusiga Relax Diamond Plug. Metallens blanka yta gör att den både är lätt att föra in i analen och enkel att rengöra efteråt. Storleken passar dig som är nybörjare eller gillar lite mindre mått. Den gnistrande isblå pärlan i botten smyckar dig vackert där bak och blir pricken över i:et







Glidmedel som du kan frysa in! Ice Glide Cola är ett vattenbaserat glidmedel med smak av läskande Coca Cola. Praktisk sprayflaska - bara spruta på utan kladd. Häll i isform och frys in om du vill ha superkylande glidmedelskuber att leka med i värmen.








Färgglada Pride Edition Dildo är tillverkad i platina silikon som gör den sammetslen, flexibel och mycket hållbar.

RFSU Cooling Balm stryks på huden direkt efter rakning och ger en svalkande effekt. Förebygger röda prickar och irriterad hud.

Veckans sextips

Sug en stund på en isbit eller en isglass innan du ger din partner oralsex. Kylan kommer övergå i hetta och ge en sensationell upplevelse!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt ur humör.
En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det gått.
-Uruselt, svarar kvinnan, men det beror nog på att jag blev getingstucken mellan första och andra hålet!
-Aj då, svarar mannen, där som det är så himla svårt att få plåstret att fästa också...


Veckans Citat

"Tur är en fråga om förberedelser inför möjligheter.”
Oprah Winfrey




Vilket betyg skulle du ge Lustnytt denna vecka?



0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: