onsdag 25 juli 2018

Heta kyssar





Heta kyssar


Den Internationella kyssdagen firas på fredag den 6/7, en dag som grundades för att påminna människor om hur viktigt det är med närhet och att sprida kärlek! Låt hela veckan präglas av kyssar och passa på att visa din kärlek lite extra. Kyssar är guld för oss på så många sätt - de har positiva effekter på hälsan, ökar vår intimitet, väcker åtrån och höjer lusten för sex, inte minst,
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt






Love Nectar

Kyss och slicka på hudens lustfyllda zoner med denna massageolja som smakar utsökt av jordgubbe och choklad. 



Magiska kyssar

Kysser man sin partner varje morgon får man leva fem år längre än om man inte gör det. Man tjänar också 20-30 procent mer i lön, och löper mindre risk att vara med om en bilolycka.
Visst låter det osannolikt, men detta har man kommit fram till efter en studie gjord under en tioårsperiod av forskare i Tyskland. Men man tror dock inte att det är kyssarna i sig som är magiska utan att man har börjat dagarna med en positiv attityd och därigenom levt ett sundare liv.



Kyssarnas magi

Vad gör kyssar med oss egentligen och hur kysser man för att det ska bli så där WOW? Läs artikeln om kyssarnas magi för att få svaren.


Produkttips



Som en intensiv kyss på klitoris ger Kiss Clitoris Gel dig en helt fantastisk stimulans och starkare njutning.







Inspire Flickering Arouser omsluter din känsliga punkt likt en kyssande mun. Den är utrustad med en liten, mjuk tunga som fladdrar skönt över klitoris för att ge dig en sensationell upplevelse och njutning.







Sköna mjuka läppar som omfamnar din penis och villigt öppnar sig för att ta dig på djupet. De stimulerande pärlraderna, som vandrar upp och ner längs din lem, kommer få dig att njuta till max!







Smörj in dina läppar så de blir oemotståndliga att kyssa. Lylous kyssvänliga creme ger läpparna ett lyxigt och sensuellt skimmer med en förförisk och sexig look. Massera även in på brösten när du vill ha extra kyssvänliga "Cherry nipples"







Lastic Lingus Ring är en smidig vibrerande ring som gör det där lilla extra under kärleksakten. Ringen sätts runt penisroten och ger både stöd åt erektionen och en skönare känsla. Vid varje stöt kommer en härlig tryckning mot klitoris av den kittlande tungan.







Klitorisvibratorn Venus Lips mjuka läppar omsluter din klitoris och de tre långa knottrorna i mitten ger dig lite extra kittlande stimulans.





Smek, kyss och aktivera din älskades alla njutbara punkter på kroppen. Med Lick It Massage Gel kan ni njuta av massage och oralsex med smak av champagne och jordgubbar.







Steven Stud är en ådrig stav med vibratorn placerad i toppen så att vibrationerna känns djupt inne. Förträffligt att även låta det vibrerande ollonet stimulera klitoris!





Veckans sextips

När ni kysser varandra så kan du öka åtrån genom att sakta röra huvudet åt sidan och viska något romantiskt, eller kanske till och med snuskigt, i din älskades öra. Titta rakt in i ögonen några sekunder och återgå sedan till kyssandet. Det kommer att göra din partner helt galen!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En vacker sommarkväll sitter ett kärlekspar på parkbänken.
Bredvid dem på samma bänk sitter en äldre man.
- Jag har ont i handen! säger tjejen.
Killen kysser hennes hand, tjejen fnissar och svarar:
- Nu gör det inte ont längre!
Efter en liten stund säger tjejen igen:
- Jag har så ont i kinden!
Killen kysser hennes kind och återigen säger tjejen:
- Nu gör det inte ont längre!
Den äldre farbrorn vänder sig till killen och säger med glappande löständer:
- Skulle du inte kunna göra något åt mina hemorrojder?


Veckans Citat

"Det vackraste vi kan uppleva är det oförklarliga".
Albert Einstein

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: