onsdag 25 juli 2018

Sex på nya ställen





Sex på nya ställen


Ta vara på sommarens alla möjligheter när det gäller ditt kärleksliv. Nu är det högsäsong för kärlek och passion, solens ljus ger oss kraft och får vår sexuella energi att skjuta i höjden. Passa på att utforska nya delar av din njutning och låt kreativiteten flöda. Missa inte våra glödheta tips för nervkittlande sex utomhus!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt






Hett sex ute

Just nu är dagarna långa och nätterna kan bli så där härligt ljumma. En perfekt tid att ha passionerat sex ute i det fria. Här får du glödheta tips för bästa sexet utomhus!


Produkttips



Ska du resa iväg på semestern? Då är Satisfyer PRO Traveler helt enkelt oumbärlig. Satisfyer är den okrönta drottningen och det självklara valet när det gäller klitorisstimulans. Vakuumfunktion som ger dig makalösa orgasmer - varje gång!







Under sommaren har vi mer sex och kanske fler sexpartners. Glöm inte att skydda dig när du njuter av sex i sommar. Varför inte en kondom som både smakar och luktar som läskande Coca Cola? Bara en av många kondomer i vårt sortiment.







Vid vissa tillfällen kan erektionen svikta då man minst önskar det. En ring runt penisroten hjälper dig att hålla ett kraftigt och stabilt stånd. Perfekt litet hjälpmedel att ha i fickan så du har det nära tillhands. Kul att ta på även om du bara vill ha en imponerande hård och ådrig penis.







En kraftfull liten älskling att ha med i väskan så att du alltid är redo. Ger dig smidigt den klitorisstimulans som behövs för stunden. Flera olika program att välja bland och dessutom vattentät så att du tryggt kan använda din Honey Bullet i alla miljöer.







På sommaren är det extra lockande med sex i vattnet. Då kan det behövas lite extra glid eftersom vattnet sköljer bort det mesta av kroppens egna glidvätskor. Silikonbaserade glidmedel löser sig inte i vatten lika snabbt och är därför perfekt för att ge en behaglig känsla när du har sex i hav eller sjö.








En dildo med sugpropp ger dig massor med möjligheter att få skön penetration med händerna fria. Elisas sugpropp fäster bra på alla släta ytor och du kan vinkla den för att få din favoritposition. Testa på ytterdörren, trädgårdsmöblerna, bagageluckan på bilen eller annat spännande ställe som är lämpligt just där du är. Släpp lös fantasin!





Veckans sextips

Våga prata sex med andra. Både när det kommer till onani och samlag kan det ge mycket nya idéer. Kanske du själv sitter på tips som gjort stor skillnad för dig. Har du något knep som verkligen fungerat så varför då inte dela med dig av det till andra?


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en dräng som var ute och arbetade i bondens trädgård. Plötsligt kommer han inrusande till bonden och berättar att han fått ett getingstick rätt på ollonet. Bonden, vis som han är, kommer med ett briljant tips:
”Häll upp grädde i ett glas och stoppa ner ollonet, så ska du se att det svalkar skönt”, sa bonden.
Drängen gjorde som han hade blivit tillsagd. När han stod där med snoppen i glaset inne i ladugården så kom pigan plötsligt in.
Hon blev ståendes, helt chockad – och bara stirrade.
”Vad stirrar du på? Här finns väl inget som du inte har sett förut”, sa drängen irriterat.
Pigan svarade:
”Visst, nog är det sant – men jag har ju aldrig sett när du laddar den…”


Veckans Citat

"Den verkliga upptäcktsresan består inte i att söka efter nya vyer, utan att se med nya ögon".
Marcel Proust

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥



Inga kommentarer: