måndag 5 mars 2018

Toppa sexet med glidmedel





Toppa sexet med glid


Det absolut enklaste sättet att förhöja njutningen under samlag, onani eller när du använder sexleksaker är att lägga till ett glidmedel. Glidmedel används för att minska friktionen och det finns ingen gräns för hur mycket extra njutning rätt glidmedel kan ge dig. När det gäller sexleksaker så är det i princip ett måste att använda ett glidmedel då leksaker på grund av sina olika material och storlekar kräver mer glid än ett kön. Vilket glidmedel ska man då välja? Vi ger dig tipsen för vad som passar bäst till olika tillfällen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt




Len och 
Herr Herman är en len, flexibel herre med mycket hudkänsla och sköna vibrationer. 





Välja glidmedel

Vilket glidmedel ska jag välja?
Vi reder ut de olika sorterna och vilket glidmedel som passar till vad samt vilka användningsområden de passar bäst för så att du kan hitta det skönaste glidet för just dig.



Produkttips



SMAKFULLT

Smaksatta och ätbara glidmedel är perfekt att använda vid exempelvis oralsex eller lekfullt förspel. De smaksatta glidmedlen är oftast vattenbaserade och har därför inte så långvarig glidförmåga. Tillsammans med saliv blir det dock halt och skönt under lite längre tid. Vilken smak är din favorit? Smultron, vanilj, melon eller något annat? Det finns mängder av olika smaker så klicka in och kika efter din favorit!







ÖKA PIRRET

Testa ett pirrigt glidmedel för att kicka igång känslan och lusten ännu lite mer. NC Intensify innehåller underbara, eggande örter som ger ökad stimulans och starkare njutning.
En helsvensk produkt från Nature Calling som fokuserar på kärlek och lust och tillverkar främst ekologiska glidmedel, krämer och oljor.









VÄRME & PULS

Glidmedel med en värmande effekt gör att blodgenomströmningen ökar och får lusten att flamma till lite extra. Turn Up The Heat är både ett glidmedel och en massagegel som du kan använda hela vägen från ett hett förspel till en laddad avslutning.







SKÖNT SLICK

En lyckad kombination med ett utsökt smaksatt glidmedel i en flaska med rullande topp, likt en deodorant. Den hala kulan kan rullas över klitoris för att få en sensationellt skön känsla som påminner om oralsex!







SILIKON TILL SILIKON

Eros Toy Silicone Glide är ett silikonbaserat glidmedel speciellt framtaget för att kunna användas tillsammans med alla sexleksaker - även de som är tillverkade av silikon! Silikonglid är drygt samt har mycket bra och långvarig glidförmåga utan att bli klibbigt. Passar perfekt även till massage och vattenlekar.







VÅRDANDE

Det finns glidmedel med vårdande egenskaper som har en välgörande effekt på huden samtidigt som det kan lindra ömhet om det blivit mycket sex under en period. Speciellt bra för dig som har känsliga slemhinnor men också för dig vill göra ett hälsosamt val.






Nytt i butiken



Ett vattenbaserat glidmedel ihop med en tajt och stimulerande lösvagina ger maximal njutning och tillfredsställelse. Varför inte njuta tillsammans med den sexiga kopian av legendariska Jenna Jameson? En nyhet från bästsäljaren Fleshlight!









Shibari Beso är en mycket speciell leksak som med sin sugande och pulserande effekt ökar blodgenomströmningen och känsligheten i klitoris. Använd ett vattenbaserat glidmedel för att göra det extra njutningsfullt och bekvämt när det mjuka silikon munstycket omfamnar klitoris och tillfredsställer till en oförglömlig upplevelse.






Waterglide Artificial Sperm är ett vattenbaserat glidmedel som både ser ut och har konsistens som riktig sperma, perfekt för dig som gillar kladdiga lekar.










Inga kommentarer: