måndag 5 mars 2018

Ge henne maxad sexuell njutning

Kvinnan i fokus


Den 8/3 infaller Internationella kvinnodagen och vi låter självklart kvinnan stå i centrum denna veckan. På många ställen har denna dagen förlorat den politiska innebörden och istället blivit en dag då vi uppmärksammar och uttrycker vår kärlek till kvinnan. Du som kvinna ska givetvis hylla dig på egen hand också, så var kärleksfull, njut och skäm bort dig själv. Alla dagar är bra dagar att uppvakta kvinnan men passa på att göra det extra speciellt just nu. Vi ger dig våra bästa tips så att du kan uppgradera hennes njutning och visa din omtanke.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Halva priset


Veckans värdekod

Söta små kulor med överraskande kraftfulla vibrationer som erbjuder extra sting till njutningen. Använd värdekod BUBBLE i kassan så köper du Mini Bubble Bullet för bara 99 kr. Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-03-11
Ge henne njutning

Vad kan man göra för att tillfredsställa en kvinna undrar du kanske? Här får du massor av tips och idéer hur du får kvinnan att njuta maximalt.


ProdukttipsPåbörja hennes tillfredsställelse genom en sensuell massage med en erotisk värmande massagegel från lyxiga Lylou. Blås på det masserade området för att göra det extra hett och skönt. Gelen kan även användas som glidmedel så du kan låta massagen utökas till hennes intima delar.Med Gspot Dual kan du bekvämt ge stimulans till båda hennes känsliga lustpunkter samtidigt. Den ena delen masserar g-punkten och den andra vibrerar mot klitoris. En kombination som med största sannolikhet ger henne en hissnande orgasm!När du vill att hon ska njuta det där lilla extra så kan du massera klitoris med stimulerande gel som boostar hennes lust. Detta förhöjer känsligheten och gör njutningen mer intensiv.Få din kvinna att känna sig riktigt speciell och värdefull med en exklusiv vibrator som är designad för att ge henne mesta möjliga stimulans. VIVE Minu har genomgående hög kvalité i material, funktion och utformning. Den skönt formade anläggningsytan ger en total och kraftfull stimulans av klitoris och alla dess känsliga nerver som förgrenar sig ner i området. Resultatet blir ett extatiskt klimax!Bjud på något extra vid samlaget - denna ring är ett bra komplement under kärleksakten, dels för att ringen klämmer åt nere vid penisroten och håller erektionen hård och dels för att knottrorna gör det skönare med mer stimulans för kvinnan.Sexiga underkläder är både vackert och eggande. Det kan öka den sexuella energin både hos den som bär dem och den som ser dem på. Att ge sexiga underkläder i present till sin kvinna är en romantisk handling som brukar vara mycket uppskattad.En av de bästa instruktionsfilmerna för kvinnlig njutning! Lärorik film med tekniker för kvinnans erogena zoner som inte bara omfattar underlivet utan hela kroppen. Ge henne en oförglömlig och kärleksfull upplevelse hon sent kommer att glömma...


Nytt för kvinnan


RO DEO Ride är designad för att du ska kunna njuta utan att behöva använda händerna. Den rundade underdelen gör att du kan gunga och rida dig till klimax. Du får dubbel stimulans med den böjda staven som masserar g-punkten och den mindre retaren vibrerar intensivt mot klitoris.
Veckans sextips

Bröstvårtorna är mycket känsliga för beröring, så känsliga att en del kvinnor kan få orgasm bara genom att smeka sina bröstvårtor. Nyp, vicka, slicka, sug eller smek. Pröva dig fram vad just din kvinna gillar bäst. Ökar lusten till sex!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Damen klagade hos hyresvärden;
- Varje gång ett tåg rusar förbi, skakar det så att jag ramlar ur sängen!
- Det kan jag aldrig tro, svarade hyresvärden.
- Jodå det är sant lägg er själv i sängen så ska ni få se!
Hyresvärden suckar men går och lägger sig i sängen. Då råkar damens fästman komma in genom dörren.
- Vad har ni för er, vrålar han.
Hyresvärden tittar i taket och svarar nervöst:
- Skulle ni tro mig om jag säger att jag väntar på ett tåg.


Veckans Citat

"Att veta det rätta, men inte göra det, är brist på mod.".
Konfucius

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥
Inga kommentarer: