onsdag 14 mars 2018

Steak and BJ-day


Middag med sugande efterrätt


Förra veckan hade vi kvinnan i fokus och denna vecka blir det mannens tur. Temadagar finns det gott om och just denna vecka den 14/3 är det passande nog Steak and BJ-day. En dag som har utvecklats i England och som alla kanske inte känner till, den har dock visat sig vara lite kontroversiell och ansetts som sexistisk. Tanken är att dagen ska vigas åt mannen och han ska bjudas på en stek till middag och oralsex, ett så kallat blowjob, efter maten. Oavsett vad man tycker om dagen som sådan så tycker vi att det är rättvist att uppmärksamma även honom lite extra, så varför inte ge honom en speciell och minnesvärd stund.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Crazy!


Veckans värdekod

Go Crazy med glidmedel under oralsexet! Smakar ljuvligt, värmer lätt och gör det extra skönt. Använd värdekod CRAZY i kassan så köper du glidet för bara 49 kr. Ord. pris 129 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-03-18
 

13 blowjob tips

Här bjuder vi på olika tekniker och tips du kan testa för att ge honom en avsugning han inte glömmer i första taget :)


ProdukttipsSkulle du vilja lära dig mer om att ge oralsex till mannen? DVD Ultimate Blowjob är en instruktionsfilm som visar, utan censur och i detalj, hur du ger en perfekt avsugning.Du kan lägga till vibrationer för att öka stimulansen när du tillfredsställer honom. Använd en liten vibrator som du kan sätta på tungan eller fingret. Tonguer har en liten kula som gör det lätt att stimulera speciellt känsliga och sköna punkter runt hans ollon. De kan givetvis användas även till andra sköna ställen på kroppen.

Låt denna ring med sköna rader av små kulor förstärka känslan av dina handrörelser när du för dem upp och ner längs hans penisskaft. Använd mycket glidmedel så att de glider lätt. Låt den sedan sitta kvar runt roten för att ge extra stöd och storlek för hans erektion.

Dra den kraftigaste ringen runt penisroten och den tunnare runt pungen för att få ett fast grepp som håller ihop paketet. Ståndet blir hårt och praktfullt samtidigt som hans känsla blir kraftigare när utlösningen får lite svårare att pulsera ut.Genom att stimulera prostatan samtidigt som du ger oralsex kan hans njutning nå högre höjd och bli än mer intensiv och explosiv. Two Finger Prostate Plug har en böjd form för att lättare hitta rätt och trycka mot hans inre lustpunkt.Gillar han tuffare tag? Fängsla hans armar bakom ryggen så att det bara är du och dina händer som har kontrollen. Sätt bindeln över hans ögon så förstärks hans känsloupplevelse av den stimulans du ger honom med din tunga och mun.Om du inte har någon som är villig att bjuda på ett blowjob så behöver du inte misströsta. Autoblow 2 är en riktig onanimaskin som är utformad som en mun för att ge dig en känsla av avsugning. Du kan bara att luta dig tillbaka och njuta av kulorna som vandrar upp och ner längs din penis när de gör jobbet att ta dig hela vägen till klimax.NYHET!Äntligen en produkt för mannen som kan styras på lång distans via en app i telefonen!
Verge by We Vibe är en unik produkt som främst är avsedd för mannens njutning. Bland annat ger den skön stimulans av området mellan pung och anus. Många män upplever denna punkt som mycket känslig och njuter kraftigt när området stimuleras. Ringen kan vändas åt flera håll för att göra det skönt i olika områden och kan även ge kvinnan stimulans under samlaget. Ringen har kraftfulla vibrationer men är samtidigt otroligt tystlåten.


Bjuda honom på middag?


Vägen till mannens hjärta går genom magen sägs det. Om du vill fira Steak and BJ day så vill vi tipsa om den syndigt goda Portersteken! Enkel att göra, svår att misslyckas med och näst intill onödigt god :) P.S Googla receptet eller kika i din kokbok.


Veckans sextips

Frenulum, den lilla strängen som icke-omskurna män har och som förbinder förhuden med peniskroppen, är känslig för stimulans. Låt tungan fladdra över den och känn hans njutning.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En turist var på en flygplats i Japan. Det var lång kö till herrtoaletten och han frågade en värdinna om han kunde gå på damtoaletten i stället. Det gick bra men han fick stränga förhållningsorder att sitta ner och att inte trycka på den tredje knappen.
Mannen gjorde sina behov och tryckte på den första knappen.
En vattenstråle spolade honom ren där bak.
Andra knappen och det kom behaglig varmluft och torkade honom.
Nu var han nyfiken. Vad händer om man trycker på den tredje knappen?
Han vaknar upp i en ambulans på väg till sjukhuset.
- Vad gör den tredje knappen, frågade han kvidande.
Ambulanspersonalen svarar kort;
- Det är en - Automatisk tamponguttagare...


Veckans Citat

"Skjut inte upp till imorgon vad du kan ha nöje av idag".
Josh Billings

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.seInga kommentarer: