måndag 19 mars 2018

Förstärk dina sinnen för att för göra sexet mera kraftfullt

Förstärk sinnena


Det kan vara upphetsande att se varandra i ögonen eller titta på kropparna när vi har sex. Men vad händer om vi tar bort det visuella? Genom att släcka belysningen eller ta på en ögonbindel så kan vi förstärka andra sinnen istället. Beröringen, ljuden, smaken och dofterna får ett kraftigare genomslag som kan göra hela upplevelsen annorlunda och till och med mer kraftfull. Variera därför mellan gångerna att ha belyst och nersläckt för att ge kroppens alla sinnen tillfälle att vara på topp. Lördag den 24/3 är det Earth Hour då alla uppmanas att släcka belysningen och stänga av elektriska apparater under en timmes tid på kvällen. Vad tänker du njuta av under denna timme när det blir mörkt och tyst? ;-)
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Bara 15:-!


Veckans värdekod

Stimulans för båda - Överdraget klämmer åt nere vid penisroten och håller erektionen hård samtidigt som den knottriga och mjukt taggiga ytan gör det skönare för kvinnan. Använd värdekod CRYSTAL i kassan så köper du Crystal Skin för bara 15 kr. Ord. pris 39 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-03-25

Tysta sexleksaker

När alla andra ljud runt omkring tystnar eller när man inte vill att andra i hemmet ska höra så är det en fördel om sexleksakerna inte låter så mycket. Här hittar du massor av tips på sköna produkter som har en låg ljudnivå.


ProdukttipsShining Sixten är staven som är självlysande i mörker! Perfekt för dig som vill skoja till det lite eller när du vill ha en stav som är lätt att hitta i mörker. Vibrationerna är steglösa så att du kan välja styrkan som är skönast för dig.Joy Rabbit Vibe har en mycket låg ljudnivå för att vara en Rabbit-stav med multifunktion. Dessutom har den nätta mått, silkeslen yta och många vibrationsmönster i både stav och klitorisretare vilket gör den till en riktig önskestav. Du kan även ta den med i duschen när du vill ha en skön och våt stund.Rabbit Tickler ger dig mjuka och sköna vibrationer med sina långa öron som varsamt stimulerar klitoris. Du kan variera mellan 7 olika vibrationsval som alla har en låg ljudnivå så att varken du eller någon annan blir störd.Ta på en ögonbindel för att förstärka dina övriga sinnen så att du kan uppleva beröringen med högre intensitet.Tänd ett ljus i mörkret för en stund. Känn den ljuvliga doften av söt och solvarm persika sprida sig i rummet. Efter en stund har ljuset förvandlats till en varm massageolja som ni kan njuta av och få en het och intim upplevelse både till kropp och sinne.Låt piskans små metallkulor försiktigt smeka över hela kroppen och kittla de intima delarna för ge din partner njutningsfulla rysningar av förtjusning. Värm eller kyl dem för en extra stark effekt och reaktion.


Magiska nyheter!Riktigt sköna och lyxiga vibratorer har tagit plats bland nyheterna. Elegant design med superlent silikon och guldfärgade detaljer. De har ett magiskt LED-ljus som skapar ett mjukt och stämningsfullt sken i olika kulörer. 7 varierande vibrationer som ger dig optimal tillfredsställelse. Gör sig förstås allra bäst i mörker!
Veckans sextips

Oftast får man höra tipset att man ska våga gny, stöna och skrika ut sin njutning. Utmana varandra med att vara tysta i stället. Ni kan t.ex. slå vad om en sexuell tjänst som den som gör ljud ifrån sig först får utföra.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man är bjuden på middag hemma hos en gammal vän. Mannen lägger märke till att varje gång vännen tilltalar sin fru så avslutar han meningen med ”älskling”, ”gulleplutt” eller – min lilla sockertopp”. Mannen imponeras av detta, eftersom paret har varit gifta i över 50 år. När frun är ute i köket säger mannen till sin vän:
– Jag tycker att det är fantastiskt att du efter alla dessa år fortfarande kallar din fru för älskling och gulleplutt hela tiden.
– Ja, visst är det, svarar mannen. Synd bara att jag glömde bort vad hon heter för tio år sedan.


Veckans Citat

"Ibland måste man vara tyst för att bli hörd".
Stanislaw Jerzy Lec

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se
Inga kommentarer: