fredag 26 januari 2018

Sexfrågor
Sexfrågor 


Vi får många frågor från våra kunder som söker svar och hjälp kring sitt sexliv. Vissa frågor är ofta återkommande och handlar om vanliga dilemman i sexlivet. Är du nyfiken på vad människor frågar oss om? Läs vad vi svarar och vilka tips och råd de får. Kanske någon av frågorna är något som du själv funderat över eller som du kan få tips från som förbättrar ditt eget sexliv.
Det är ingen hemlighet att denna tid på året innebär en ekonomisk svacka för många, därför vill vi underlätta lite och bjuder på fraktkostnaden fram till och med onsdag!
Mycket lust och glädje önskar vi på LustjaktFrågor om sexOrgasm
Jag har aldrig fått orgasm!
Tror att jag är nära men når inte hela vägen fram. Har använt både fingrarna och en liten vibrator utan resultat. Har ni något tips på något som kan hjälpa mig?

SVAR: Känsligheten kan varier stort och en del kvinnor kan behöva riktigt intensiv och kraftfull stimulans av klitoris för att få orgasm. Ett stimulerande medel som ökar blodgenomströmningen och gör dig känsligare, tillsammans med orgasmmaskinen Satisfyer kommer med största sannolikhet hjälpa dig att uppleva den efterlängtade orgasmens klimax.

Orgasm medel ON
ON Arousal Ultra ger mycket stark effekt. Ger intensiv klitorisstimulans med EN droppe olja. Applicera och njut av värmen, pirret och den pulserande lustfyllda känslan som uppstår.
Satisfyer
Fulländad klitorisstimulans! Satisfyer PRO Plus ger dig det bästa av två världar - pulserande tryckvågor och vibrationer för intensiv njutning. Oslagbar för dig som har svårt att få orgasm.


Kommer för fort
 
Jag kommer så fort och min tjej hinner aldrig med…
Finns det något att göra åt det?

SVAR: Det finns flera saker du kan testa och här är några förslag: En ring som klämmer åt vid roten kan göra att du kan hålla på lite längre. Du kan även testa ett fördröjande medel som tar bort lite av stimulansen och gör att du kan fördröja utlösningen en stund. Du kan ge din tjej ett extra långt förspel så att hon är riktigt upphetsad och nära klimax innan ni övergår till själva sexakten.

Fördröjande gel
Om du har problem med att du kommer för fort så är detta en produkt vi kan rekommendera då den kan hjälpa dig att förlänga njutningen. Bara att massera in, vänta ca. 10 min och sedan är det bara att njuta.
Åtsittande ring
Neon Ring är en lättanvänd och justerbar ring som du drar åt kring penisroten. Trycket kan hjälpa dig att hålla dig längre och ger dig dessutom en kraftigare och mer hållbar erektion.


Stimulans under samlag
 
Jag får aldrig orgasm när jag och min kille har sex men om jag onanerar när jag är själv så går det. Är det något fel på mig?

SVAR: De flesta tjejerna behöver stimulera klitoris för att få orgasm. Det kan vara så att du inte får tillräcklig klitorisstimulans under samlaget. Ni kan testa olika ställningar för att hitta en position där klitoris blir stimulerad. Många gånger kanske det ändå inte räcker till så du eller din kille kan behöva stimulera mer, antingen med handen eller med hjälp av en vibrator för att du ska kunna nå klimax.


Parvibrator
Partner är en behändig vibrator som ger extra stimulans under samlag. Sitter på plats utan att vara i vägen och du kan välja bland 10 olika vibrationsval så att du får just den stimulans du behöver för att nå klimax under samlaget.
Fingervibrator
En smidig fingervibrator som passar alla fingerstorlekar. Den gör det enkelt och bekvämt för dig eller din partner att hålla mot klitoris under samlaget för att du ska få den stimulans som krävs.


Träna med knipkulor
 
Jag har svårt att hålla tätt när jag hostar och har börjat med knipövningar. Måste jag använda knipkulor?

SVAR: Knipkulor ökar effekten av dina knipövningar och hjälper dig att alltid knipa med rätt muskler så ett par kulor är väl värt att införskaffa. Vi skickar med vårt välbeprövade träningsprogram så du kan vara säker på att du tränar på effektivaste sättet. Bäckenbottenmusklerna är minst lika viktiga att träna som övriga delar av kroppen. Knipträningen förebygger och minskar risken för urinläckage och framfall bland annat efter graviditet, förlossning, vid övervikt och stigande ålder. Bonuseffekten av starka muskler i underlivet är att man upplever ökad njutning under sex och får starkare orgasmer.

Knipkulor
Alive knipkulor är bra standardkulor som passar de allra flesta. De är tillverkade i hudvänligt silikon för en trygg användning och har en något oval form som gör dem lätta att föra in.


Justerbar knipkula
Pelvix Concept är en öppningsbar droppformad knipkula med utbytbara vikter så att tyngden kan justeras efter ditt personliga önskemål.Prostata massage
 
Min man gillar av att bli penetrerad där bak. Betyder det att han kanske är gay?
 

SVAR: Nej, en man behöver absolut inte vara gay för att han tycker om anal stimulans. Analen är ett område som kan väcka sexuell upphetsningen hos både kvinnor och män. Mannens prostata är känslig för beröring och är en mycket erogen zon. Prostatan sitter några centimeter upp i ändtarmen mot magen och när den stimuleras kan hans orgasm och utlösning bli extra kraftfull.

Prostata massager
Är du nyfiken på att testa hur det känns med prostatastimulans så är denna böjda, smala och vibrerande stav perfekt för att ge skönt och upphetsande tryck mot prostatan.
Prostata plug
Invader Prostate Plug stimulerar prostatan från två håll, dels via anus och dels utifrån via mellangården med ett mjukt tryck mot prostatan.


Nytt i butikenWe Vibe Jive
Mini Max
Extreme Pleasure Whip

Veckans sextips

Under vinterhalvåret blir huden lätt torr så vad passar väl bättre än att smörja in varandra med en väldoftande lotion. Som en lätt massage med långsamma och tydliga smekningar med hela handen. Kan även passa bra att använda som förspel, att röra vid sin partners hela kropp förutom de mest intima områdena.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Kalle hade haft fest kvällen före och träffade grannen i trappan.
-Hörde ni inte att jag bankade i väggen igår kväll frågade grannen
-Jo, men det gjorde ingenting för vi förde ganska mycket väsen vi också.


Veckans Citat

"Man måste inte alltid förstå varandra, det räcker ofta med att man tror gott".
Thomas Sjödin


Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.seInga kommentarer: