tisdag 9 januari 2018

Sexiga underkläder gör underverk

Sexig under


Sexiga och snygga underkläder kan göra underverk för sexlivet, både för dig som bär kläderna och den som får nöjet att se dem på dig. Det kan bli en riktig kick för självkänslan och höja din sexuella självsäkerhet med ökad lust och större njutning som en del av resultatet. Denna vecka är det extra förmånligt att uppdatera din underklädesgarderob eller kanske ge bort vackra underkläder som en romantisk present - spana in veckans värdekod!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Storlekstabell

Här hittar du storlekstabell och svar på vanliga frågor om våra sexiga kläder.


Produkttips


Genom att klä dig i sexiga plagg som framhäver dina bästa drag s¨känner du dig både bekväm och extra sexig. Om du dessutom använder dig av silkiga material, som känns sköna att röra vid, så bidrar de till att öka den sensuella upplevelsen.
Bild: Dress Kia - Axelbandslös, svart sexig klänning i kort modell.Att klä sig i sexiga underkläder kan vara ett enkelt och spännande sätt att öka den sexuella lusten och utstrålningen. Om du känner dig sexig så kan det vara lättare att ge sig hän att njuta och samtidigt öka attraktionen hos din partner.
Bild: Helena Black - Svart häftigt plagg i en design som visar mycket hud.Korsetten är ett plagg som hjälper till att forma din kropp och framhäva din figur. Korsetter kan användas både som erotiska underkläder eller som en sexig överdel till både vardag och fest beroende på vilka plagg man kombinerar med.
Bild: Corset Marie - Korsett med snörning i rygg och knäppning fram. Avtagbara strumpebandshållare.Många par tycker om att leka rollspel för att öka den erotiska upplevelsen. Genom att anta en påhittad roll så kan man agera annorlunda och släppa loss hämningar. Många har sexuella fantasier om t ex sjuksköterskan, polisen osv.
Bild: Sexy Maid Girl - Kort klänning i svart och vitt med påsydd tyllunderkjol.En peruk gör det möjligt att snabbt förvandla ditt utseende och förstärka en viss karaktär. Vad vill du bli? Partypingla? Rockstjärna? Skolflicka? Allt är möjligt med en peruk!
Bild: Sheila Girl - Peruk med två flätor. Brunt syntethår. (Rosetter medföljer ej).Sexig under är inte bara för kvinnor. Ett par sexiga kalsonger kan vara upphetsande för egen del och verka attraherande på din partner. Eller varför inte skoja till det lite med en mer skämtsam underdel?
Bild: Rio Cuffs - Stringkalsong med dekorativ prydnad i form av små handklovar.Vi har trosor för de lite mer speciella tillfällena. Vilken stil gillar du? Romantisk spets, fräck snörning eller kanske sexig öppning i grenen på trosan?
Bild: String Roses - Helt bedårande genomskinliga, svarta stringtrosor översållade med cerise och gula rosor.En tunn strumpbyxa eller sexiga stay-ups ger benen en slät, mjuk och smickrande form. Många strumpor har detaljer som gör dem till något riktigt extra och kan bli ett perfekt komplement till dina sexiga underkläder, till en klänning eller kjol.
Bild: Stocking Lina - Svarta nätstrumpor med vit spets med snörning upptill.Detta klädesplagg kan kallas både kroppsstrumpa och catsuit. En catsuit är ofta gjord av ett elastiskt material för att plagget ska anpassa sig efter kroppens kurvor. Skön och sexig att ha under kläderna eller som en förförande klädsel när du vill överraska din partner.
Bild: Passion Black - Svart nätbody som sitter ihop med svarta nätstrumpor.Uppdatera din look med en fräck eller rolig accessoar som ger dig det lilla extra. En accessoar kan förvandla en annars alldaglig stil till ett riktigt blickfång.
Bild: Net Gloves White - Tuffa, halvlånga vita näthandskar utan fingrar.Lösögonfransar är hetare än någonsin! Ett lätt sätt att fixa de där sexiga ögonen eller den dramatiska looken.
Bild: Eyelashes Magic 530 - Svarta och lilafärgade lösögonfransar med längre fransar mot ytterkanten.
Veckans sextips

Bygg upp stämningen för en het kväll. Locka/retas med din partner genom att visa lite av dina nya sexiga underkläder eller skicka en halvt avslöjande bild när du provar dem eller varför inte erbjuda dig att gå modell och visa upp ditt sexigaste jag?


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lille Adam frågar sin farmor, - Hur gammal är du?
Vet du, det har jag glömt, svarar farmor.
Adam säger - Men dra ner underbyxorna och titta efter då.
Nej men Adam, så får du inte säga, fy dig!
-Men i mina kalsonger står det i alla fall 4-6 år...


Veckans Citat

"Om du tror att du kan så kan du. Och om du tror att du inte kan, så får du rätt
Mary Kay Ash


Inga kommentarer: