måndag 6 april 2020

Tid att njutaTid att närvara

Den eggande påskhelgen närmar sig och många av oss får en välbehövlig ledighet att njuta av. I dessa tider kanske inte umgänget med vänner eller andra aktiviteter tar lika stor plats som de brukar. Passa istället på att ägna mer tid åt lustfyllda aktiviteter med fokus på ren njutning, närvaro och tillfredsställelse som ger dig ny energi, påverkar immunförsvaret positivt och boostar sexlusten. Ett välfyllt påskägg med någon överraskning brukar höra påsken till, vi tipsar om eggande produkter som passar extra bra att ge bort.
Mycket lust & glädje och en Glad Påsk önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Påskpris!

Veckans värdekod

Njut av en annorlunda påskhare :) Ring som förhöjer njutningen för båda under samlaget när den sitter kring penisroten. Vibratorn är löstagbar och kan även användas separat för skön punktstimulans.
Använd värdekod EASTER i kassan så köper du Rabbit Cock & Ball Ring för bara125 kr. Ord. pris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-04-12
Mer om ringen

Ta kommandot

Genom att ta kommandot över dina tankar så styr du hur du ska må och känna, både psykiskt och fysiskt. Med fokus i nuet kan du leva ditt liv i lust och glädje samtidigt som din sexuella njutning når en högre nivå.
Läs artikeln här

Produkttips

We Vibe The Rabbit slår alla påskens harar med hästlängder! Påskharen är ju känd för att komma med godis men denna lilla sötnos bjuder istället på delikat stimulans under samlaget. Den är ergonomiskt designad för att träffa de rätta punkterna och vara bekväm att använda både under sex och för henne på egen hand. Den inre delen stimulerar hennes g-punkt och är formad för att även mannen ska få en skön upplevelse under samlag. Kaninens öron ger intensiv stimulans åt klitoris och de mjuka kittlande morrhåren ger extra känsla.
Visa We Vibe The Rabbit
Visa fler We Vibes
I påsktider ökar äggkonsumtionen rejält och vi vill passa på att slå ett slag för en helt annan typ av ägg - nämligen det vibrerande ägget. Ett ägg som tillfredsställer och gör det skönt på olika punkter på kroppen. Viola Remote Egg är sladdlöst och styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Placera ägget i slidan eller i trosorna och ge kontrollen till din partner för att tillföra lite spänning under påskmiddagen :)
Visa Viola Remote Egg
Visa fler vibrerande ägg
Ytterligare en variant av ägg som kan avnjutas under påsken! Ägget innehåller en skön överraskning för mannens njutning - ett supermjukt och flexibelt onanifodral med en äggform som passar perfekt över ollonet. Insidan har ett stimulerande vågmönster som ger extra känsla och intensivare stimulans.
Visa Tenga Egg Wavy
Visa mer för onani
Träna dina bäckenbottenmuskler för att uppnå kraftigare orgasmer och undvika urinläckage. Denna knipkula är designad som ett öppningsbart ägg med droppform. Vikten regleras med hjälp av de 4 medföljande kulorna som placeras en eller flera inne i ägget. Träningsprogram medföljer.
Visa Pelvix Concept
Visa fler knipkulor
Upplev total tillfredställelse med den genomskinliga lösvaginan Fleshlight Ice Lady som låter dig se allt. Bli upphetsad visuellt samtidigt som den ger dig intensiv stimulans med en sugande känsla.
Visa Fleshlight Ice Lady
Visa fler lösvaginor
Ge en massage som effektivt släpper på alla spänningar och får kroppen att slappna av. Wanachi Maxi har ett rundat huvud som är perfekt att placera på olika punkter på kroppen som behöver djup stimulans. Låt din partner få varierande stimulans genom att växla mellan Wanachis kraftiga vibrationer och din hands lättare smekningar. Det blir en intensiv känsloupplevelse utöver det vanliga!
Visa Wanachi Maxi White
Visa fler massageprodukter
Fluffy Bunny Plugg har en bedårande och mjuk pälsboll som kan användas till att ge skönt smek och kittel över hela kroppen. Njut sen av pluggen analt samtidigt som den pryder fint där bak och ger en touch av sexig påskhare.
Visa Fluffy Bunny Plug
Visa fler pluggar
Lekfullhet och fantasier om andra roller kan vara ett knep för att ge sexlivet en ny krydda och möjlighet att släppa fram sina önskningar och drömmar. Så här i påsktider kan en söt och sexig Bunnyklädsel vara ett trevligt inslag för en extra glad påskhelg. Setet innehåller: baby-doll, stringtrosa, manschetter och diadem med kaninöron.
Visa Petronella Set
Visa fler dräkter
Nya Naughty Bunny är rabbitstaven som är redo att sätta guldkant på din njutning! De två motorerna gör att den blir dubbelt så rolig och dessutom tål den att följa med in i duschen.
Visa Naughty Bunny
Visa fler Nyheter
Visa din älskade din uppskattning genom att ge en kärleksfull påskpresent. Här hittar du några färgglada och sköna förslag som kan passa bra i påsktider.
Visa presenttips

Veckans sextips

Handförbud! Prova att ha sex, tillfredsställa din partner eller dig själv utan att använda händerna. Fantasin sätts på prov samtidigt som ni kan upptäcka helt nya, sköna knep. Gnid mot något, använd fötterna eller munnen. Vad mer kan du göra utan att använda händerna?
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två herrar står och pratar och den ene säger:
- Sist frugan och jag hade lite roligt i sänghalmen så höll jag på 1 timme och 4 minuter!
- Wow, hur bar du dig åt då?
- Jo, det var samma natt som vi gick över till sommartid...

Veckans Citat

”Du är vad du har varit. Du blir vad du gör nu.”
Buddha

Inga kommentarer: