tisdag 14 april 2020

Ge henne suveränt oralsex


Oralsex för henne

Oralsex är en favorit för många kvinnor, vilket inte är så konstigt då en varm och våt tunga är som gjord för att stimulera hennes känsliga klitoris. Brukar oralsexet bara bli en del av förspelet snarare än själva huvudattraktionen? Låt oralsexet ta all plats emellanåt och ta henne från start till mål med hjälp av din mun och tunga. Spana in tipsen och teknikerna som du kan använda för att ge henne djup och intensiv tillfredsställelse.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

59 kr

Veckans värdekod

Att stimulera och nypa i bröstvårtorna kan förstärka den sexuella njutningen. Tuttklykans klämmor är ställbara så du kan anpassa trycket för att det ska bli rätt för dig.
Använd värdekod NIPPKLIPP i kassan så köper du Tuttklykan för bara 59 kr. Ord. pris 110 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-04-19
Visa Tuttklykan

Intensivt oralsex

Bra oralsex börjar långt innan din tunga når hennes klitoris. Att göra henne redo är en viktig process för lyckat oralsex.
Det finns olika tekniker till hur du kan använda din mun och tunga för att ge henne intensiv tillfredsställelse. Här kan du läsa våra tips!
Börja så här
Tips på tekniker

Produkttips

Massera in en liten klick av Feel Sensual Orgasm Gel kring klitoris och vänta in den pirrande känslan som gradvis ökar i intensitet. Området kommer bli extra blodfyllt och känsligare för stimulans samtidigt som effekten av din tunga blir än mer intensiv. Hon kommer ha lättare att få orgasm och den blir mer långvarig med kraftigare sammandragningar.
Visa Feel Sensual Orgasm Gel
Visa fler stimulerande medel
Vet du att det finns slicklappar som låter dig utföra både säkert och hygieniskt oralsex? Speciellt bra vid tillfälliga relationer när ni är sugna på oralsex men inte vill riskera eventuell smitta. Slicklapparna är gjorda i ultratunn latex för en naturligare känsla.
Visa Beffy 2 pack
Vill du ha en annan smak av oralsexet? Ett smaksatt glidmedel tillför både god doft och smak samtidigt som det gör det extra skönt. Lust Warm Glide med utsökt smak av mango och sött päron ger dessutom en lätt värmande känsla för att förstärka njutningen ytterligare. Inte nog med detta, den är även berikad med naturens egna lustgivande aminosyror som påverkar upphetsningen!
Visa Lust Warm Glide
Visa fler smaksatta glid
För att göra njutningen än mer intensiv så kan anus stimuleras samtidigt som oralsexet utförs. Thai Beads Bankok har kulor i ökande storlek och man kan föra in så många man tycker känns bra. Rör lite på kulorna för att öka stimulansen och vid klimax så kan kulorna ryckas ut för att förstärka känslan.
Visa Thai Beads Bankok
Visa fler analkulor
Om du blir trött i tungan och behöver vila den men vill fortsätta att ge henne oralsex utan störande uppehåll, så är detta lickstick helt perfekt! Rulla den sköna glidmedelsindränkta kulan runt hennes klitoris på samma sätt som du slickar med tungan - hon kommer älska det, nästan lika mycket! Suverän att använda även när man är själv och sugen på oralsex.
Visa Lickstick Cherry
Visa Lickstick Apple
Otouch Suck n Lick gör det möjligt att njuta av intensiv lufttryckstimulans och ivrigt slickande tungor. På ena sidan finns en lufttrycksstimulator, där ett munstycke omsluter klitoris och stimulerar med pulserade tryckvågor. På andra sidan sitter ett slickhjul med små mjuka silikontungor som sveper över klitoris. Utöver det finns även en värmefunktion i lufttrycksstimulatorns munstycke som intensifierar upplevelsen än mer. Perfekt att använda på egen hand eller att varva med när du tillfredsställer din partner.
Visa Otouch Suck n Lick
Visa fler lufttrycksvibratorer
Upplev känslan av oralsex med hjälp av denna sensuella massageapparat! Elegance Dazzling använder lockande, snurrande rörelser och intensiva pulseringar för att tillfredsställa dig. Under det mjuka höljet på ovansidan finns en kula som likt en smekande tunga cirkulerar runt klitoris. Med hjälp av tio olika val av sköna stimuleringsmönster låter Elegance Dazzling din kropp njuta och längta efter mer.
Visa Elegance Dazzling
Visa fler slickande
Förvandla dina fingrar till en magisk vibrator! Finger Feeling tar fingerlekarna till en ny nivå med både vibrationer och skön ribbning.
Mer om Finger Feeling
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Låt en eller två fingrar glida in i hennes vagina samtidigt som du slickar hennes klitoris. Stimulera klitoris även från insidan genom att trycka med fingrarna upp mot magen ca 5 cm in och samtidigt gnugga dem fram och tillbaka.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jättekära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de älskar. De går till en psykolog för att få hjälp och får rådet att hyra in en ung, snygg man som ska vifta en handduk över dem medan de har sex. Paret tycker att det låter lite märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen har föreslagit. Men trots de nya försöken med den handduksviftande mannen i högsta hugg så går det i alla fall inte för kvinnan. Desperata att nå resultat byter gamlingen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter igång och ganska snart får hon en jätteorgasm. Hennes gubbe tittar på den yngre killen och säger:
- Där ser du grabben, så ska en handduk viftas.

Veckans Citat

”Livet har inga begränsningar, förutom dem du själv skapar.”
Les Brown

Inga kommentarer: