onsdag 22 april 2020

Dags för nya sexleksaker


Hitta din favorit

Börjar det bli dags att uppdatera ditt sortiment av sexleksaker? Kanske har du många gamla godingar liggandes eller bara någon enstaka favorit som börjar bli sliten. Utvecklingen av sexleksaker går raskt framåt och vi uppdaterar vårt sortiment med flera nya produkter varje vecka, året om. Det är lätt att man blir lite överväldigad och får svårt att välja bland alla olika varianter av leksaker. Ta gärna hjälp av vår guide till att välja sexleksak här nedan och inspireras även av produkterna som vi med omsorg valt ut att visa dig. Hoppas du hittar någon ny favorit att njuta av!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
Guide till att välja sexleksak

Veckans klipp - för dig

Minipris!

Veckans värdekod

Förtjusande minivibrator i hög kvalité med läcker mörkröd metallisk färg. Den har 3 olika vibrationslägen så du enkelt kan välja den styrka som gör dig tillfredsställd.
Använd värdekod MINI99 i kassan så köper du denna pärla för endast 99 kr. Ord. pris 299 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-04-26
Läs om Red Love

Varför sexleksaker

Varför är det bra med sexleksaker?
Här är 13 tips och orsaker till varför du ska använda sexleksaker.
Läs tipsen här

Produkttips

Lufttrycksvibratorer har blivit kvinnornas stora favorit - VAKUUM + VIBRATIONER = INTENSIVA ORGASMER!
Bara ladda, starta och placera över klitoris så tar sötnosen Ritual Spirit bekvämt hand om hela jobbet och ger dig en orgasm i världsklass!
Mer om Ritual Spirit
Fler lufttrycksvibratorer
Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga med sensationella Hydro Power Blower. Den här automatiska stroken gör hela jobbet för dig både i vått och torrt. Sätt helt enkelt in din manlighet och låt den arbeta med sin magiska behandling och ta dig till nya höjder av extas!
Mer om Hydro Power Blower
Fler onaniprodukter
Pretty Love Squirm är en parvibrator som ger extra stimulans och njutning under samlag eller åt henne på egen hand. Den större delen av leksaken ligger mot klitoris och ger sköna vibrationer. Den smalare delen placeras inuti slidan och ger en unik typ av stimulans med en kula som, likt en fingertopp, vickar sig fram och tillbaka för att tillfredsställa g-punkten.
Mer om Pretty Love Squirm
Fler samlagsvibratorer
Att kunna styra sexleksakerna från mobilen är något som många tycker är både praktiskt och spännande. Bjud in och låt din partner kontrollera din leksak på håll! We Vibe Jive är ett appstyrt vibrerande ägg som är utformad för att stimulera din g-punkt. Med en viskande tyst ljudnivå och diskret design så kan du bära det var som helst, när du går, står, sitter och ligger.
Mer om We Vibe Jive
Fler mobilstyrda
Söker ni en leksak som ökar upplevelsen för båda under samlaget? Satisfyer Fun Vibe Ring smiter åt kring penisroten och ger en kraftfull erektion och spännande känsla. Samtidigt stimuleras klitoris med flera olika sköna vibrationer så att njutningen når max. Ringen är uppladdningsbar så du slipper köpa batterier.
Mer om Satisfyer Fun Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
Är du nyfiken på att testa en analplugg? Analstimulans kan förstärka din njutning. Smiling Plug Pop är perfekt att börja med då den har smala mått och stimulerande utformning.
Mer om Smiling Plug Pop
Visa alla analprodukter
En klar favorit bland männen är FF Head Teazer som ger ett skönt sug och lustfyllda vibrationer på den känsliga toppen av penisen. Vill du uppleva den tillfredställande känslan?
Mer om FF Head Teazer
Visa fler onaniprodukter
Svårt att bestämma dig? Välj då detta prisvänliga kit med flera produkter som ger skön njutning och stor variation. Du får:
1 st Fingervibrator
1 st Knottrig penisring
1 st Analplugg
1 st Vibrator
1 st Fingeröverdrag
Läs om Play Couples Kit
Visa fler produktkit

Veckans sextips

Det finns ofta saker man har hemma som man kan använda för att få större njutning. Till exempel kan ett glidmedel tillsammans med ett pärlhalsband runt penisskaftet bli riktigt skönt att onanera med. Eltandborsten har potential att bli en skön vibrator för de intima områdena. Duschens varma strålar mot klitoris är ett behagligt sätt att få njutning på. Vad mer kan du komma på?
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Tre män diskuterar sexställningar.
- Jag gillar att ligga överst så jag ser hennes vackra ansikte, sa engelsmannen.
- Jag gillar att ligga under så jag ser hennes vackra bröst, sa fransmannen.
- Jag gillar att ta henne bakifrån, sa svensken.
- Men vad ser du då?
- Ja, det varierar, sist var det hockey...

Veckans Citat

"Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant".
Albert Engström

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: