måndag 10 februari 2020

Prioritera sex


Mer sex - mer energi

Äntligen börjar vi se att ljuset vänder åter efter några ovanligt mörka och grå månader. Många känner sig extra trötta och då går ofta sexlivet på sparlåga - dags att vakna ur dvalan och prioritera sex och öka din sexuella potential! Mer skönt sex ger dessutom ökad kraft och energi även till övriga aktiviteter i vardagen. Win win så att säga :)
P.S Du har väl inte glömt att fixa med present till Alla Hjärtans Dag? Än finns tid att beställa en lustfylld gåva till din älskade.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Fynd 199:-

Veckans värdekod

Rabbitstav med dubbla motorer och knottrig yta som ger dig extra mycket stimulans.
Använd värdekod WOBBLY i kassan så köper du Wobbli Rabbit för bara 199 kr. Ord. pris 349 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-02-16
Läs om Wobbly Rabbit

Fråga dig själv

Har du ett fantastiskt sexliv eller finns det något under ytan som du behöver fundera kring för att kunna njuta mer av sexet? Här hittar du frågor att ställa till dig själv, som kan hjälpa dig att få ett ännu härligare sexliv.
Frågetest

Soft start

Fjäderlätta smekningar försätter kroppen i avslappning- och njutningsläge. Ett mjukt sätt att väcka kroppen och ge sexlusten plats att spira.
Visa Sexy Feather Tickler
Mer tips om förspel
 
Massage är en oslagbar aktivitet både vad gäller energiboost och lust. Denna massageolja innehåller även afrodisiakum och feromoner som gör att massagen blir extra lustfylld.
Visa Dona Massage Flirty
Visa mer för massage
 
Genom att klä dig i sensuella underkläder så ökar du din sexuella energi. När du känner dig sexig så kommer du utstråla detta och din partner kommer troligen att lägga märke till att något spännande ligger i luften.
Visa Set Alva One Size
Visa fler heta kläder
 

Öka stimulansen

Spraya lite på bröstvårtor, klitoris eller ollon och vänta... Inom 1 minut har det hänt saker som du inte kan ignorera! Pirr och puls, kyla och värme, ja detta stimulerande medel sätter fart på blodgenomströmningen och gör både smek och klimax mer intensivt.
Visa NC Intimate Spray
Visa fler stimulerande medel
 
Samlag helt naturellt är skönt men med extra utrustning kan det bli ännu mer tillfredsställande - för båda. Thick Dicky Cage ger skönt grepp runt penis och pung med ett stabilt stånd som resultat. Hon får bekväm stimulans av vibratorn när den pressas mot klitoris och en ökad känsla av sleevens mönster.
Visa Thick Dicky Cage
Mer skönt under samlag
 

Nervpirrande tips

Electro Rabbit är rabbitstaven som tar orgasmerna till en helt ny nivå med vibrationer och elektriska impulser. De elektriska impulserna stimulerar nerverna på djupet i de erogena zonerna och ger en spännande upplevelse som inte kan liknas med något annat. Väcker med säkerhet ett slumrande underliv.
Visa Electro Rabbit
Visa fler Rabbitstavar
 
Electro Cock Ring är en dubbel potensring som verkligen får dig att kvickna till av nervpirrande stimulans med elektriska impulser. Ringen kan sättas på penis och pung eller båda ringarna på penis. Njut av en starkare erektion, djupgående stimulans, bättre kontroll över utlösning och ett mer laddat klimax.
Visa Electro Cock Ring
Visa fler Potensringar
 
Visa Otouch Suck n Lick

Veckans sextips

Visste du att både vår lust och sexuella förmåga hänger ihop med andningen? Medveten andning genom näsan gynnar faktiskt sexlivet. Om man andas genom munnen blir nivåerna av kväveoxid lägre i kroppen, vilket har en negativ effekt på den sexuella förmågan. Kvinnan får då mindre lust och mannen sämre uthållighet och svårare att få erektion.
 
Veckans roliga bild

Veckans roliga


En man kommer in på apoteket och berättar för den kvinnliga apotekaren:
-Jag har en konstant erektion, vad kan du ge mig för den?
Kvinnan funderar en kort stund och svarar:
-Fri bostad och tre mål mat om dagen.

Veckans Citat

"Det viktigaste i all kommunikation är att man hör vad som inte sägs"
Peter Drucker

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: