tisdag 5 november 2019

Njut mer av sexet


Skönt för båda


Det finns oändligt många sätt vi kan njuta på, sex och närhet är ett av de skönaste alternativen. Att få ge och ta emot njutning är enormt välgörande för vårt välbefinnande. När vi samspelar och har det skönt tillsammans växer närheten till varandra och lyckohormonerna spirar. I detta nyhetsbrev delar vi med oss av några av våra bästa tips på hur ni kan göra det riktigt skönt för varandra och njuta både innan och under själva sexakten.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
110kr 39kr!


Veckans värdekod

Ge massage! Massage skapar närhet och väcker lust samtidigt som man blir avspänd och tillfredsställd, oavsett om massagen avslutats med sex eller inte. Ange värdekoden LOVENECTAR i kassan så får du köpa Love Nectar Strawberry Choco för endast 39 kr (ord.pris 110 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-11-10Ge till varandra

Ge din partner en skön intimmassage som skapar avslappning och njutning på alla plan. Här får du vägledning och tips på hur du gör intim massagen till en oförglömligt njutbar upplevelse.Bästa ställningarna

Det finns många olika samlagsställningar och tekniker att välja mellan som gör det skönt för båda och som ger olika möjligheter till stimulans. Hitta favoriter som passar bäst för just era behov och förutsättningar.


Produkttips


We vibe sync är den ultimata parleksaken som ger fantastisk stimulans under samlaget. Ger dig stor valfrihet i vibrationerna som styrs med en liten kontroll. Dessutom kan du ladda ner en app som gör att din We vibe kan styras från hela världen! Perfekt om ni skulle befinna er på olika platser men ändå vill låta din partner vara aktivt delaktig i njutningen.Se den här instruktionsfilmen tillsammans och ta ert sexliv till nya höjder. Du får lära dig effektfulla tekniker som inspirerats av tantrasex.
-"Orgasmerna avlöste varandra. Bästa instruktionsfilm jag sett".
Högsta kundbetyg! Älskad av många!

Kulor som kan göra samlaget fyllt med njutningsfulla överraskningar. Två kulor placeras inne i slidan och sedan är det bara att njuta när de vandrar runt och masserar erogena punkter på båda. I detta set kan du välja och variera mellan 3 olika storlekar och tynder.En ring som gör det extra skönt för båda. Ringen sätts runt penisroten och runt pungen vilket gör att du som man får en skön och stark erektion. Elefantens långa snabel och vibrator stimulerar klitoris under samlaget, detta ökar möjligheten att ni ska nå klimax tillsammans.Läcker liten plugg för både njutning och utsmyckning där bak. Gjord i nickelfri metall och den blanka släta ytan gör den både lätt att föra in och hålla ren. En plugg i där bak kan även göra att det blir en trängre känsla under samlag!
(Finns även i större storlek)Hot Pulse Duo är en revolutionerade produkt med två separata motorer för att kunna ge mesta möjliga njutning åt båda. Det som gör den speciell är att den kan användas på en slak penis och att vibrationerna är oscillerande i den vibratorn som är avsedd för mannen. Vibrationerna är kraftfullare och har tydligare rörelser än en klassisk vibrator. Medicinsk forskning har visat att oscillationer kan skapa otroligt djupa och kraftfulla orgasmer.
Starkare erektion - bättre uthållighet - mjuka tungor som sveper över klitoris eller pung och ger en skön känsla av oralsex. Millie Ring är en ny uppladdningsbar ring som definitivt ger ökad upphetsning och tillfredställelse för båda!
Veckans sextips

Slicka och sug på varandras fingrar, både under förspelet och sexakten. Händer är känsliga och ofta bortglömda som erogena zoner. Att suga och slicka på fingrarna kan vara en bra teaser för att föreställa sig vad som väntar före oralsex.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var två äldre män som var ute och promenerade. När de passerade stora torget upptäckte de två hundar under en kärleksakt. Då sade den ene till den andre:
– Ska vi gå hem och pröva detta på våra gummor? Sagt och gjort. Efter några dagar stötte de på varandra igen, och naturligtvis frågade de hur det hade gått.
– Ja, sa den ene gamle mannen, jag tyckte det var väldigt svårt att få upp min gumma på alla fyra!
– Jaså, sa den andre, jag tyckte det var mycket svårare att få ut min gumma på torget!


Veckans Citat

"Den kärleken du ger blir som små mirakel i en annan människas hjärta"
Rebecca Lind


Inga kommentarer: