måndag 25 november 2019

Tips för hennes tillfredsställelseKvinnlig njutning

Förra veckan var mannen i fokus och denna vecka har turen kommit till kvinnans njutning och tillfredställelse. För de flesta kvinnor är stimulans av klitoris ett måste för att nå orgasm. Vi tipsar om både metoder och sexleksaker som kan ge dig nya sköna upplevelser när du onanerar. Tipsen passar givetvis även bra att använda för dig som vill hjälpa till att tillfredsställa din kvinna ;)
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

199kr!

Veckans värdekod

Ge dig själv avancerad njutning i form av rotation, pärlmassage och vibrerande klitorisstimulans. Använd värdekod PENNY i kassan så köper du Penny Rabbit för endast 199 kr (Ord.pris 499 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-12-01
Visa Penny Rabbit

Onanitips

De allra flesta kvinnor behöver stimulera klitoris för att få orgasm. Läs våra tips och hitta nya sköna tekniker att nå fram till orgasmen och förstärka den.
Läs tipsen

Produkttips

Glidmedel gör att känslan i din onani blir helt annorlunda och mycket skönare. Testa att använda både ett silikonbaserat och ett vattenbaserat glidmedel och upplev skillnaden. Vilket föredrar du tro? Silk and Aqua är ett set till specialpris med 50 ml av vartdera glid så att du kan testa vad du gillar bäst.
Visa Silk and Aqua
Visa fler glid med silikon
Visa fler glid med vatten
 
Med en skålformad topp som omsluter klitoris och nerverna runt om, ger G-aston dig en otroligt skön känsla. Vibrationerna kan göras långsamt vickande eller riktigt kraftigt vibrerande och tar dig till himmelriket oavsett om du är lite känsligare eller behöver mycket stimulans.
Visa G aston
Visa fler vibrerande stavar
 
Likt en elegant och kraftfull panter är denna Satisfyer på jakt efter att ge dig ditt nästa klimax! Satisfyer PRO 3 ger dig intensiv stimulans av klitoris med de kombinerade lufttryckvågorna och de sensuella vibrationerna. Njutning på högsta nivå!
Visa Satisfyer PRO 3 Vibration
Visa alla Satisfyer
 
För dig som har hög känsel och inte vill ha för hård stimulans är Finger Rabbit en perfekt liten vän. Trä på fingret eller på en stav och låt de långa öronen mjukt stimulera dig till klimax.
Visa Finger Rabbit
Visa fler klitorisvibratorer
 
Med denna böjda stav kommer du lätt och smidigt åt att stimulera dig själv. Låt den äggformade toppen ge härliga vibrationer runt klitoris och tillåt den även att glida in i slidan så att du kan få ett skönt tryck och inre stimulans på baksidan av klitoris.
Visa Slimline G Diamond
Visa fler böjda stavar
 
Eros Lickstick är ett glidmedel du inte får missa! Grymt skön känsla av oralsex när du för den hala kulan upp och ner, fram och tillbaka, runt, runt...
Doftar och smakar ljuvligt dessutom!
Visa Lickstick Apple
Visa Lickstick Cherry
 
Perfekt stav när du vill ha en läcker och användarvänlig leksak. Clarissa Climax har enkel reglering av 6 olika vibrationsmönster så du kan fokusera på din njutning. De vackra och skyddade pärlorna gör den till ett riktigt litet smycke!
Visa Clarissa Climax
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Pröva att rida på saker t ex ett armstöd eller en kudde som du viker på mitten. Sätt dig med knäna på varsin sida och jucka och gnid dig mot underlaget. Ställningen gör också att du spänner låren och eftersom det går ner en massa sköna nervtrådar i låren kan det bli extra skönt att onanera på detta vis.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Sekreteraren kom in till direktören för att ta diktamen.
- Ursäkta att jag säger det, sa direktören, men fröken har faktiskt en tampong bakom örat.
- Herre gud, utbrast sekreteraren och blev likblek i ansiktet.
- Jamen, det är väl inte så farligt, sa direktören, alla kan vi vara lite tankspridda ibland.
- Det är inte det, sa sekreteraren, men var har jag då gjort av pennan...???

Veckans Citat

"Kompromissa inte med dig själv, du är allt du har".
Janis Joplin

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: