måndag 18 november 2019

Internationella mansdagen



Internationella mansdagen

I veckan är det Internationella mansdagen och en av delarna man inriktar sig på är mannens hälsa och välbefinnande. Sex och njutning bidrar i allra högsta grad till både god hälsa och tillfredsställelse. Denna vecka tipsar vi om njutningsfulla produkter som sätter mannens välbefinnande i fokus.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Bara 39 kr

Veckans värdekod

Ringar som ger skönt grepp kring penisroten samtidigt som de håller din erektion stabil och kraftfull. Penisen får dessutom mer framträdande konturer med markerade ådror och ollon vilket gör att stimulansen kan kännas skönare. Använd värdekod PERFORM i kassan så köper du Perform Rings 3p för bara 39 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-11-25
Läs mer om ringarna

Mannens val

Har du svårt att bestämma vilka sexleksaker du ska välja? Här ger vi lite hjälp på vägen till att hitta sköna produkter för mannens njutning.
Läs tipsen här

Produkttips

Lär dig ge din man en oförglömlig massage som kan leda till nya sexuella erfarenheter och multipla orgasmer. Denna DVD lär ut tantramassage, penismassage och prostatamassage. De positiva effekterna av massage är välkända och rekommenderas ofta för ökat välbefinnande.
DVD Prostatamassage
Fler instruktionsfilmer
Hylla din mandom och skapa en gummivibrator med din penis som modell... Enkelt gör-det-själv-kit med allt du behöver. Perfekt när du vill ge bort en mycket personlig gåva...
Clone a Willy Orginal
Clone a Willy Pink
Juicy Fruits 3p är de perfekta leksakerna att enkelt förgylla onanin med. Ger extra skön stimulans för ollonet och du har tre olika stimulerande mönster att välja mellan. Toppenbra när du som man vill njuta på egen hand och onaniäggen passar även utmärkt att använda ihop med partner som extra inslag under förspelet.
Juicy Orange
Fler onaniprodukter
Ett glidmedel är A och O när det kommer till bekväm njutning! Eros Long Stay Silicone Man är ett silikonbaserat glidmedel med extremt långvarig glidförmåga. Perfekt när du vill ha extra skönt under onanin eller samlaget.
Eros Long Stay Man
Fler silikonglid
We Vibe Verge är designad för att ge njutningsfulla och rumlande vibrationer i det erogena området mellan pung och anus. Ringen ger både en kraftfullare erektion och intensivare orgasmer. Verge kan bäras på flera olika sätt så att även din partner kan få njuta av ringens tystlåtna och kraftfulla vibrationer under samlag. Med We-Connect appen är möjligheterna oändliga, t.ex. kan du bjuda in din partner att styra Verge från sin mobil, oavsett var denne befinner sig i världen.
We Vibe Verge
Mer från We Vibe
Kondomer kan både ge skydd och nöje! Amor Hot Condom är behandlad med värmande glidmedel för att ge en ytterligare dimension i njutningen när du vill ha hett sex!
Amor Hot Condom 3p
Fler kondomer
Satisfyer Men Wand är försedd med en kraftfull motor som frambringar oerhört starka och djupa vibrationer, som i sin tur tar dig till oanade höjder. Uppladdningsbar, USB kabel medföljer.
Satisfyer Men Wand
Mer från Satisfyer
Suverän prostatastimulerare från We Vibe! Vector tar hand om din känsliga punkt från både insidan och utsidan. De olika vibrationerna kan styras med fjärrkontrollen eller med mobilen via We-Connect appen. Med hjälp av den smarta appen kan du även låta din partner styra över din njutning vart ni än befinner er.
We Vibe Vector
Fler Nyheter

Veckans sextips

Har du testat att "lyxrunka"? Alltså att onanera med en kondom på. Ta gärna lite extra glidmedel på penisskaftet innan du trär på kondomen så får du bättre glid och skönare känsla. Det går givetvis fint att överlåta lyxrunkningen till sin partner också! Kanske blir det en helt ny erfarenhet för partnern samtidigt.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lilla Anna var ute och körde med sin mamma då en riktigt stor dildo plötsligt flyger fram på fönsterrutan.
Lilla Anna: ”Vad var det?”
Mamma: ”Öh… En jättestor insekt”.
Lilla Anna: ”Jösses vilken stor snopp den hade!”.

Veckans Citat

" Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.".
Josh Billings

Inga kommentarer: