måndag 6 maj 2019

Intimrakning


Att raka sig intimt är vanligt idag men det är givetvis inte alla som gör det. En del föredrar en stor buske medan andra gillar renrakat eller ansat. Det är bara du själv som kan bestämma hur just du ska se ut kring ditt kön. Det finns inget rätt eller fel kring detta ämne. För dig som gillar rakat så finns det vissa fördelar med intimrakning, läs om fördelarna och få tips på frisyrer. Vi tipsar även om produkter som passar perfekt under och efter rakningen.
Mycket njutning önskar vi på Lustjakt


Veckans klipp - för dig
Din för 59:- 


Nyrakat gör oralsex extra trevligt. Ett smaksatt glidmedel gör det hela ännu mer smakfullt och njutbart. Love Nectar med ljuvlig smak av persika och jordgubb blir pricken över i.
Använd värdekod SHAVE i kassan så blir den din för endast 59 kr. Ord. pris 110 kr
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-05-12

Så här rakar du

Tips och råd som hjälper dig att lyckas med din rakning så den blir bekväm både under tiden och efteråt.
Produkttips för intimrakning


Intimrakning för känslig hud


Se till att din intimrakning blir bekväm både under och efter rakningen. Båda dessa rakprodukterna kommer från RFSUs omtycka serie för intimrakning. Easy Shave rakgel ger glideffekt för en närmare rakning och ett perfekt resultat. Direkt efter rakningen tar du på Cooling Balm, en mild after shave gel som svalkar och återställer huden efter rakning. Nu köper du båda som ett set till extra bra pris!

Rakning utan hyvel
 

Hair Removal Creme är ett effektivt hårborttagningsmedel som du även kan använda på dina intimaste delar. Slipp använda hyvel och ta bekvämt bort håren med krämen och en spatel istället.


Efter rakningen
 

NC Intimate aftershave är en biologiskt nedbrytbar gel, som tar död på bakterier och lipofila virus. Smörj på efter att du rakat dig så har du ett gott skydd. Ett riktigt bra val för dig och miljön.
Masturazo är vibratorn med inbyggd rakapparat för intimrakning! Skön stav i hudvänligt och sammetslent silikonmaterial. Den bjuder på mjuka vibrationer för behaglig stimulans. Roligt med twisten att det finns en liten rakapparat inbyggd :) Extra praktiskt på resan!Bingo Banger Ring ger ett skönt grepp kring pung och penisrot. Den lilla kulan kan ge extra stimulans mot baksidan pungen och vibratorn gör ringen angenämt vibrerande. Vid samlag sköter vibratorn om klitorisstimulansen för kvinnan så att hon får bättre möjlighet att bli tillfredsställd. Efter ansning eller helrakning är det betydligt lättare att få ringen att sitta skönt utan att det drar i hårstråna.Klittra är klitorisvibratorn som kombinerar vibrationer tillsammans med en hal och skön kula. Ett extremt skönt sätt att blir stimulerad på! När du är nyrakad kan du njuta extra mycket av att komma riktigt nära med Klittras kula när den rullar runt hela området kring din njutingspärla.


Lyxiga nyheter


Dame Eva 2 är en helt unik klitorisvibrator som ger superb stimulans och makalös njutning. Vibratorn placeras över klitoris och de flexibla vingarna placeras bakom blygdläpparna. På så sätt sitter den på plats utan att vara i vägen under samlaget och låter dig ha händerna fria till annat.


Magiska Monica - En stjärna bland nyheterna! Kombinerad njutning i högsta klass. Härligt flimrande klitorisstimulans tillsammans med en unikt pulserande inre stimulans mot g-punkten. Magiska Monica har dessutom en högteknologisk minneskrets som kommer ihåg hur du vill ha det för att kunna njuta till max.
 


Veckans sextips

Var naken!
Var spritt språngande naken där hemma också - njut av åsynen av din egen och/eller din partners kropp. Det väcker lust och ökar chansen att det blir spontansex på helt nya ställen :)


Veckans roliga bild

Veckans roliga


Kvinnan förföriskt till sin man:
– Nu har jag rakat mig mellan benen och du vet vad det betyder…
– Att en massa hår har täppt till avloppet i badrummet igen?!


Veckans Citat

"Om man inte visar sin sårbarhet kan man aldrig öppna dörren till närhet."
-Guy Corneau 

Inga kommentarer: