måndag 20 maj 2019

Tips för skönare onani


Tillfredsställande onani


Att smeka sitt könsorgan för att få njutning, orgasm och utlösning, är en fullständigt normal del av det sexuella livet för män och kvinnor i alla åldrar. Det är ett bra sätt att lära sig mer om sitt sexuella behov, sina kroppsliga reaktioner och intima önskningar. Onani har dessutom positiva hälsoeffekter då det kan minska stress, spänningar och smärta samtidigt som det har en gynnsam effekt på immunförsvaret. Denna gång inriktar vi oss främst på mannen och vad som kan öka hans stimulans. Som partner kan du delta i hans onani genom att bara se på eller onanera åt honom - vi tipsar om produkter som gör det extra skönt. Och du, missa inte Snopptestet lite längre ner - testa vad du vet om snoppar och kanske finns det något nytt att lära!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Spara 100


Veckans värdekod

Vibrerande ägg med dubbla ringar för skön stimulans av både penis och pung. Superbra att använda under samlag också! Använd värdekod SPARA100 i kassan så köper du X-Factor Ring för bara 149 kr. Ord. pris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-05-26

Manlig orgasm

Utlösningen kommer oftast i samband med orgasmen, eller direkt efteråt, vilket gör att många män upplever att orgasm och utlösning är samma sak, fastän det är två olika processer. Läs tipsen om hur du kan öka din orgasmförmåga och njuta mer av onanin.


ProdukttipsSuper Mandrake ger en extra intensiv och njutbar onani då den omsluter och vibrerar kring din penis. Den ger skön stimulans med större ribbor för penisens skaft och mindre räfflor för maximal stimulans åt den känsliga delen på undersidan av ollonet. Super nice!
Få kraftigare penis och hårdare erektion med nya kvalitetspumpen Premium Power Pump. På pumpens sida finns måttangivelser så att du kan se precis hur mycket din penis växer.


Grymt skön stimulans för ollonet! Diskret förpackning med mjuk och vågig insida för extra effekt. Perfekt att ha med på resan och när du vill ha mer stimulans än vanligt när du onanerar. Suverän även för en partner att använda under förspelet.Stuart Ball Stretcher ger dig en skön och tight kramande känsla samtidigt som den sträcker ut din pung. Spänningen kring pungen kan ge dig en helt ny upplevelse när du får utlösning!Onanera med ett glidmedel som ser ut som sperma! Många känner extra stor upphetsning av uppenbarelsen när könet tillsynes är indränkt med sperma. Lika skönt att använda för både kvinnor och män!Tillfredsställelse utöver det vanliga får du med realistiska Silly 2 som ger dig total njutning när du penetrerar de sköna och tajta hålen. Greppa den smala midjan, de stora brösten och ge dig hän åt den fantastiskt verklighetstrogna känslan! Silly 2 är en exklusiv lösvagina som väger ca 6 kg och har en total längd på 52 cm.Njut av en sammetslen pungmassage samtidigt som du onanerar. Super Ball Sucker är mycket mjuk samtidigt som den har stor flexibilitet och tar hand om din pung med sköna vibrationer. Du får händerna fria och kan uteslutande fokusera på din njutning, rytm och teknik.Supermjukt och flexibelt penisöverdrag med knottrig insida som gör din penis längre och grövre. Framförallt tänkt att ge båda extra njutning under samlag men vi ser även andra möjligheter - använd överdraget på egen hand vid onani. Tillsammans med ett glidmedel ger det en skön känsla när du låter den knottriga insidan glida upp och ner längs din penis.SNOPPTEST

Testa dina kunskaper om snoppen. Kan du mycket eller lite om snoppar?
Gör vårt test och se om du kan svaret på frågorna eller finns det kanske mer att lära?
Veckans sextips

Många män rör sig inte alls när de onanerar, så prova att göra just det! Hur din kropp rör sig när du onanerar är förmodligen väldigt annorlunda jämfört med hur den rör sig när du har sex med någon annan. Du känner din kropp bäst, så tänk på vilka rörelser du gör under samlag och börja utforska för att sedan lägga till det när du onanerar. Om det fungerar för dig så pröva att flytta dina höfter. Lägg märke till hur du kan flytta dina höfter på olika sätt och på så vis ta dig närmare och längre ifrån klimax.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Genom historien har människan alltid sökt svar på livets stora frågor, så som varför ollonet har lite större omkrets än skaftet på snoppen.

Ett amerikanskt institut beslutade att undersöka det hela, och efter tre år kom de fram till att orsaken var att samlaget skulle bli skönare för mannen.

En grupp franska forskare trodde inte på resultatet, och spenderade därför fem år på en egen undersökning. Deras slutsats blev att orsaken var för att göra samlaget skönare för kvinnan.

En finsk lastbilschaufför gjorde nyligen en egen undersökning, den tog 2 minuter och enligt honom har ollonet större omkrets än skaftet för att handen inte ska halka av och slå dig i ansiktet när man onanerar.


Veckans Citat

”Om du vill ha något som du aldrig tidigare haft, så måste du göra något som du aldrig tidigare har gjort.”
Okänd

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: