måndag 13 maj 2019

Hemliga sexleksaker





Diskreta leksaker


Leksaker för oss vuxna kan variera stort i utseende och vara mer eller mindre avslöjande om vad det faktiskt är. Vissa gillar att leksakerna ser naturliga ut medan andra föredrar det mer neutrala utseendet. Har du någon gång råkat ut för att dina sexleksaker avslöjats av till exempel ett nyfiket barn som rotat i dina lådor så kanske du just då önskade att det inte hade varit så uppenbart vad det var... Det finns en hel del leksaker som är både effektiva och diskreta till utseende så att du kan njuta av dem i lugn och ro. Beroende på livssituation så kan ljudet på din leksak vara avgörande för hela upplevelsen, det är många som oroar sig för att ett ljudligt surrande ska höras av andra i huset. Allt som vibrerar låter men ljudnivån kan skilja sig mycket. Vi ger dig tips på lite mer diskreta och lågmälda leksaker så att du kan hänge dig åt själva njutningen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




-50%


Veckans värdekod

Glidmedel är det enklaste sättet att göra allt sex skönare! Passat vid onani, samlag och analt för både kvinnor och män.
Ange värdekoden GLID99 i kassan så får du köpa Pjur Silikonglid för endast 99 kr (ord.pris 199 kr) Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-05-19





Vibrationer på burk

Vad sägs om en liten droppe som kan få det att pirra till i könsorganet så att lust och orgasm får hjälp på traven? Stimulerande medel kan göra stor skillnad! Läs mer och få tips och råd.



Produkttips



Het nyhet

Diskreta Sensuella Isabella kysser din klitoris med ett tyst magiskt sug som kommer göra dig knäsvag av tillfredsställelse!







Lyxig nyhet

Senaste tillskottet av storsäljaren Satifyer! Denna exklusiva variant sätter guldkant på din tillvaro med lufttrycksvågor, vibrationer och en lyxig design.







Diskret

Ett vibrerande ägg är inte så iögonfallande och har dessutom många olika användningsområden vid både parsex och onani. Du kan använda ägget för att stimulera klitoris, slidmynning, mellangård, ollon och många andra ställen på kroppen. Även skönt att använda till kittlande massage över hela kroppen.








Lågt ljud

Flare Bunny bjuder på massor av möjligheter med sin unika design. Den har två uppladdningsbara och tystgående motorer, en i toppen på varje "kaninöra". Låt det ena stimulera g-punkten och den andra klitoris, för in båda vaginalt, en vaginalt och en analt, eller varför inte låta den göra sin magi kring hans penis. Du har 7 olika vibrationsval att väja bland så att det blir precis så som du gillar.







Inget ljud

Att välja en dildo utan vibrationer kan vara ett bra alternativ när du vill slippa tänka på ljudnivån. Luv Softee Pink är en superskön dildo med sammetslen yta och mjuk hudkänsla. Den generösa pungen kan du till exempel placera så att den stimulerar klitoris samtidigt med penetrationen.







Osynligt

Samlagskulor eller Geishakulor som de även kallas, placeras i vaginan innan samlaget och ger extra njutning för båda. Kulorna masserar och vidrör punkter på ett mycket stimulerande sätt. Diskret förvaring i en ask med form av en snäcka.








Överraskning

På utsidan ser det ut som en rejäl ficklampa med lock. Men insidan döljer en lösvagina som både ser naturtrogen ut och känns som en riktig vagina. Fleshlight är världens mest sålda lösvagina och har tillfredsställt hundratusentals män med sitt realistiska stimulerande inre.









Hemlighet

Ingen kan gissa att din mascara är en vibrator! Praktisk att lägga i handväskan så att du diskret kan ha bekväm stimulans till hands när du är ute på äventyr.







Veckans sextips

Läs för varandra. Erotisk litteratur kan snabbt få igång lusten. Det är upphetsande både att läsa högt och att höra sin partner läsa en erotisk novell.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna kommer in i en sexbutik:
- Jag skulle vilja köpa en dildo, vad kostar den där? frågar kvinnan och pekar på en svart.
- Den kostar 300 kr.
- Den rosa då?
- Den kostar 200 kr
- Men den silvriga då?
Mannen skriker in till lagret:
- Åke! Säljer du din termos?


Veckans Citat

"Gör små saker med stor kärlek"
Moder Teresa


Inga kommentarer: