onsdag 13 februari 2019

Supersköna dildosar

Dildon - alla tiders sexleksak


Visste du att dildos använts i tusentals år? Dagens dildos är givetvis uppdaterade i många hänseenden men den grundläggande funktionen är densamma - sexuell stimulans med penetration. En dildo kan man njuta av vaginalt men även analt, både vid onani eller tillsammans med en partner. Både kvinnor och män blir stimulerade av dildons olika möjligheter. Du hittar dildos i en mängd olika varianter t.ex enkla, avancerade, realistiska, fantasifulla, utan vibrationer, med vibrationer eller med multifunktioner. Det finns till och med dildos med elektriska impulser!
P.S Du har väl inte glömt att fixa med present till Alla Hjärtans Dag? Än finns tid att beställa en lustfylld gåva till din älskade.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Spara 60 kr


Veckans värdekod

Vårt allra bästa vattenbaserade glid som passar till ALLA dildos och andra sexleksaker.
Använd värdekod DREAM79 i kassan så köper du Dream Glide Water 100 ml för bara 79 kr. Ord. pris 139 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-02-17Kul att veta

Känner du till att tidiga dildos var tillverkade i sten, trä, keramik eller vadderat läder?
I artikeln Dildons Historia får du reda på mer spännande fakta.
Dildotips

Electro Rabbit är rabbitstaven som tar orgasmerna till en helt ny nivå med vibrationer och elektriska impulser. De elektriska impulserna stimulerar nerverna på djupet i de erogena zonerna och ger en spännande upplevelse som inte kan liknas med något annat.Mini Max är en liten goding med slimmade mått och låg ljudnivå. Sugproppen i botten låter dig ha händerna fria och gör den perfekt att njuta av även analt. Laddas praktiskt via USB kabel och varar upp till 60 min på en laddning.En dildo med dubbla ändar i olika storlek ger dig möjligheten att vara flexibel, passar både vaginalt och analt. Använd en i taget eller njut dubbelt upp av båda sidorna samtidigt.Classic Adam är en hudvänlig och sammetslen g-punktsstav med 7 kraftfulla vibrationsval. Den böjda formen är skapad med avsikt att ge dig intensiv stimulans mot g-punkten för att orgasmen ska bli maximal.

Föredrar du en dildo som inte vibrerar utan bara ger dig en skön penetration? Luv Softee är härligt styv men samtidigt len och mjuk för en naturlig känsla och optimal tillfredställelse.Jakiro är en stilfull dildo av typen "rabbit" med dubbel stimulans för både vagina och klitoris. Du kan välja mellan 10 olika vibrationsval och låta enbart staven vibrera, enbart klitorisretaren eller båda samtidigt för maxad stimulans. Denna typ av dildo ger dig bästa förutsättningarna att få en intensiv orgasm.Önskar du dig en rejäl dildo med vibrationer som du bekvämt kan ändra med en fjärrkontroll? Då är det Gustav Remote som är din nästa favorit! Superskön yta, 10 spännande vibrationer, härlig pung och praktisk sugpropp i botten - vad mer kan du önska?Gör-det-själv-kit. Skapa en gummivibrator med din penis som modell... Mycket enkelt att göra. Allt som behövs finns i detta kit, du behöver bara tillsätta vatten. Perfekt och rolig present till din älskade :)Vill du ge din partner och dig själv en ny upplevelse? Vill du tillföra längd eller grovlek? Har du problem med erektionen? Många par använder sig av en strap-on, en dildo med sele, för att kunna ge sin partner njutning eller uppfylla önskningar. FF Pegging On Him bärs av kvinnan för att ge penetrerande analsex till sin partner samtidigt som den lilla vibratorn i trosan stimulerar hennes klitoris.Sist men inte minst - En dildo vars mått är en kopia av den "välhängde" porrskådespelaren Bams enorma penis. Omkrets ca 22 cm och total längd 34 cm! För dig som gillar att bli ordentligt utfylld.Veckans sextips

En dildo med sugpropp kan fästas på alla släta underlag och kan placeras på många ställen. Mot kylen i köket, väggen i duschen, på en stol, badkarskanten, direkt på golvet eller varför inte tvättmaskinen så kommer den att röra på sig. Sen kan du njuta genom att jucka och gnida dig mot den.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man skulle resa bort på kurs, men för att försäkra sig om att frun inte skulle vara otrogen köpte han henne en dildo. Han köpte en magisk voodo-dildo som man bara behövde tala om vart den skulle, så var den direkt där och vibrerade. Kvinnan blev överlycklig och sa:
- Voodo-dildo, in i min mus!
Hon fick orgasm efter orgasm. Men på morgonen när hon sa:
- Voodo-dildo, ut ur min mus!
...så lydde den inte. Den kunde bara ta emot fyra kommandon från en och samma person, men det visste inte frun. Hon åkte genast till sjukhuset för att få hjälp. Hon körde dock för fort och blev stoppad av polisen. När han frågade varför hon körde så fort svarade hon:
- Jag har en voodo-dildo mellan benen som jag måste få ut!
Polisen började skratta där han stod framåtlutad och sa:
- Det var den sämsta ursäkt jag någonsin hört! Voodo-dildo?!... in my ass....!


Veckans Citat

"Gör det du tycker om och tyck om det du gör"
Okänd


Inga kommentarer: