måndag 16 oktober 2017

sex i duschen och badet
Erotiska vattenlekar


Att byta miljö kan vara ett enkelt sätt att skapa ny spänning och lust i sexlivet. Testa att flytta sexet från sängen in i badrummets avslappnade miljö. Njut av det erotiska i duschens värme, vattnets strålar och den nära, nakna beröringen. Du kan förhöja upplevelsen ytterligare genom att lägga till sexleksaker som är anpassade för den våta omgivningen - läs vår artikel som är fullspäckad med tips.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 


Veckans klipp - för dig
39 kr


Veckans värdekod

En hel påse full med hjärtformade små badbomber som doftar ljuvligt av ros och jordgubbe och bjuder på sköna bubblor i badvattnet.
Använd värdekod BATHFIZZ i kassan så betalar du endast 39 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 171022ProdukttipsLite väldoftande olja i badet gör din hud mjuk, len och oemotståndlig att smeka. Wellness Body Oil Hypnotic är en massageolja som innehåller eteriska oljor som är kända för att öka lusten och öppna upp för nya erfarenheter.


Vår omåttligt populära Cally är ett självklart val i många sammanhang och inte minst i duschen. En våt och slät kakelvägg är optimal för att fästa Callys sugpropp. Sedan är han redo för de våta lekarna och beredd att tillfredsställa dig.Du har väl inte missat att följa Cally och hans äventyr på Instagram och Snapchat?

Gillar du känslan av att det sprutar? Då ska du testa Pleasure Fountain! Dildon sätter du enkelt på duschslangen så kan du njuta av vattnets sköna strålar som sprutar ur dildons rader av hål.

När man har sex eller onanerar i vatten så kan det ofta kännas lite strävt då kroppens egna vätskor lätt sköljs bort. Lösningen är ett silikonbaserat glidmedel som håller glidförmågan även i vatten och gör att du kan njuta länge och bekvämt.Vill du öka storleken på din penis?
Bathmate är en penispump som används med vatten och skapar ett kraftigare vakuum än vanliga potenspumpar. Använd i 15 minuter och upplev sedan din ökade storlek och den mer intensiva känslan när du onanerar eller har sex.Ta sexet i duschen till en ny nivå med 100 % vattentäta We Vibe Sync som stimulerar både g-punkten, klitoris och penis under samlaget. Den ger ultimat stimulans medans du kan ha händerna fria och hänge dig till din njutning.
Veckans sextips

När det är dags för en het dusch tillsammans vill man känna sig bekväm och undvika att halka. Det kan då vara en bra idé att då lägga en handduk på golvet i duschen. Det gör det också mer behagligt om man ska ner på knä och tillfredsställa varandra. Och man slipper känna det kalla golvet.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Pelle och Olle samtalar:
- Olle, vet du att 90% av alla jordens män onanerar i duschen, medan de andra 10% sjunger?
- Nä, det visste jag inte!
- Vet du vad det är för sång de sjunger?
- Nä.
- Då vet vi vad du gör i duschen!


Veckans Citat

"Den som aldrig tar chansen, får sällan en".
Okänd


Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: