onsdag 4 oktober 2017

Mannens njutning
Mannens njutning


Denna vecka fokuserar vi helt och hållet på mannens njutning. Ofta tenderar man att göra samma sak som man alltid gjort när man onanerar på egen hand och för den delen även när man tillfredsställer sin kille. Är det kanske dags att testa några nya upphetsande onanitekniker? Varför inte lägga till några sköna sexleksaker som kan förgylla upplevelsen och njutningen? Läs artiklarna och få inspirationen att smeka och ha det skönt på nya sätt! Kika på produkterna som kan förstärka njutningen och göra den himmelskt skön. Och du, missa inte Snopptestet lite längre ner - testa vad du vet om snoppar och kanske finns det något nytt att lära!
Tisdag den 3/10 är det Alla pojkvänners dag - en perfekt dag att överraska honom med något nytt :)
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
Nice price!


Veckans värdekod

Med en ring som klämmer åt vid penisroten blir ditt stånd starkare och lemmen extra hård och ådrig.
Använd värdekod POWER i kassan så köper du Power Stretchy Rings 2p för 29 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 171008Sköna onanitips

Det finns många olika tekniker att använda när du vill tillfredsställa dig själv eller när du vill ge njutning åt din manliga partner. Vi ger dig sköna praktiska tips på hur du kan göra både när penisen är slak och när den är styv och hur avslutningen kan bli extra explosiv.


ProdukttipsFF Head teazer är ett överdrag som ger dig en angenäm sugande känsla. Trä den över ollonet och en bit ner på penisskaftet, slå på vibrationerna och njut av den sköna behandlingen.

Prisvärt och komplett paket med naturligt mjuk och knottrig lösvagina som ger dig en riktigt tight och skön stimulans. Det medföljer även glidmedel, rengöringsmedel och powder som bevarar den naturliga känslan. Allt du behöver för en extra skön stund och upplevelse. Perfekt att använda även under förspelet.
Tips!
För dig som vill ha en exklusiv lösvagina i naturlig storlek med mycket hudkänsla rekommenderar vi den härliga Kaitlyn.

NY!

Polly Pocket är liten och behändig med ett injudande anushål. Perfekt att ha med på resan då den tar minimalt med plats.

Tenga Flip Hole är gjord med fokus på att ge bästa möjliga upplevelse och är inte utformad som en artificiell vagina, den är utformad för att ge en upplevelse mycket större än så! Fylld av överraskningar som väntar på att få omsluta dig.Den ultimata glidkrämen speciellt framtagen för manlig onani. Efter 29 rörelser upp och ner längs penis så blir krämens effekt maximal och ger dig en intensiv upplevelse.

Mannens P-punkt

Prostatan är känslig för beröring och är en mycket erogen zon. Man brukar kalla den för mannens P-punkt vilket motsvarar kvinnans G-punkt. Många män får en extra stark orgasm när prostatan stimuleras. Har du redan provat eller är det dags att ta reda på hur det känns?

Two finger prostate plug har en böjd form som gör att du lättare kan stimulera prostatan och få möjligheten att uppleva ett mer explosivt och intensivt klimax.SNOPPTEST

Testa dina kunskaper om snoppen. Kan du mycket eller lite om snoppar?
Gör vårt test och se om du kan svaret på frågorna eller finns det kanske mer att lära?


Veckans sextips

När du onanerar, lägg gärna lite tryck mot testiklarna, detta höjer orgasmstyrkan oavsett hur du onanerar. Medan du onanerar tar du ena handen och håller om, smeker och trycker på testiklarna försiktigt. Såklart fungerar det utmärkt om en partner gör det med.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En ung man var på kontroll och läkaren skulle se om han hade bråck.
Läkaren säger:
- Jag kan se att du är omskuren.
Den unge mannen svar:
- Nejdå, det är allmänt slitage…


Veckans Citat

"Var den du är och säg vad du tänker, för de som betyder någonting har ingenting emot det, och de som har någonting emot det betyder ingenting".
Bernard Baruch


Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: