onsdag 4 oktober 2017

Lustjakt på Seniormässa med Orust kommun

Den 2 oktober var Lustjakt med på en Seniormässa med Orust kommun.

En mycket trevlig och lyckad heldag där Lustjakt var inbjudna av Orust kommun för att delta på denna "Seniormässa - Må bra på Orust" och visa upp sexhjälpmedel mm. Dagen hade över 400 besökande.

Det var många utställare med på mässan bl a flera PRO-avdelningar, Reumatikerförening, fotvård, Apotek, Räddningstjänst, Släktforskarna, Göksäter, 1177 sjukvårdsupplysningen, optiker, demensföreningen och många, många flera.
Under dagen hölls ett späckat program med ex modevisning, trubadur, LineDance, tipspromenad och mycket mera. Mässan hölls i Kulturhuset Kajutan i Henån med aktiviteter både utomhus samt inne och utställare i 2 våningar.

Lustjakt hade ett bord där vi visade upp allt från Knipkulor, Potenspump, Potensringar, Parprodukter, vibrerande massagehandske, stavar och klitorisvibbar mm.
Vi talade med besökare om bl a inkontinensproblem, bäckenbottenträning, knipövningar för både kvinnor och män, framfall, erektionsproblem, nedsatt känsel, nervskador, sköra slemhinnor, nedsatt rörlighet mm men även många skratt blev det under dagen.
Det var jättemånga som spontant kom fram och sa "- så bra att ni är här" och liknande positiva kommentarer. Vilket vi är jätteglada för!


Inga kommentarer: