tisdag 5 september 2017

skönt för båda




Skönt för båda


Det finns oändligt många sätt vi kan njuta på, sex och närhet är ett av de skönaste alternativen. Att få ge och ta emot njutning är enormt välgörande för vårt välbefinnande. När vi samspelar och har det skönt tillsammans växer närheten till varandra och lyckohormonerna spirar. I detta nyhetsbrev delar vi med oss av några av våra bästa tips på hur ni kan göra det riktigt skönt för varandra och njuta både innan och under själva sexakten.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig




-60%


Veckans värdekod

Liten vibrator som är perfekt när du vill ge skön punktmassage. Ange värdekoden MULLE i kassan så får du köpa Neon Bullet Mole för endast 79 kr (ord.pris 199 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170910.



Ge till varandra

Ge din partner en skön intimmassage som skapar avslappning och njutning på alla plan. Här får du vägledning och tips på hur du gör intimmassagen till en oförglömligt njutbar upplevelse.







Bästa ställningarna

Det finns många olika samlagsställningar och tekniker att välja mellan som gör det skönt för båda och som ger olika möjligheter till stimulans. Hitta favoriter som passar bäst för just era behov och förutsättningar.


Produkttips


We vibe sync är den ultimata parleksaken som ger fantastisk stimulans under samlaget. Ger dig stor valfrihet i vibrationerna som styrs med en liten kontroll. Dessutom kan du ladda ner en app som gör att din We vibe kan styras från hela världen! Perfekt om ni skulle befinna er på olika platser men ändå vill låta din partner vara aktivt delaktig i njutningen.







Se den här instruktionsfilmen tillsammans och ta ert sexliv till nya höjder. Du får lära dig effektfulla tekniker som inspirerats av tantrasex.
-"Orgasmerna avlöste varandra. Bästa instruktionsfilm jag sett".
Högsta kundbetyg! Älskad av många!







En ring som gör det extra skönt för båda. Ringen sätts runt penisroten och runt pungen vilket gör att du som man får en skön och stark erektion. Elefantens långa snabel och vibrator stimulerar klitoris under samlaget, detta ökar möjligheten att ni ska nå klimax tillsammans.





Nyhet!



Läcker liten plugg för både njutning och utsmyckning där bak. Gjord i nickelfri metall och den blanka släta ytan gör den både lätt att föra in och hålla ren. Skönt pris: 199 kr!




Veckans sextips

Slicka och sug på varandras fingrar, både under förspelet och sexakten. Händer är känsliga och ofta bortglömda som erogena zoner. Att suga och slicka på fingrarna kan vara en bra teaser för att föreställa sig vad som väntar före oralsex.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En snopp säger till sina kulor:
- Kom igen grabbar ja ska ta er till en härlig fest!
Kulorna säger:
- Du ljuger! Du kommer att gå in själv och sen får vi stå ute och knacka tills festen är slut !!!


Veckans Citat

"Att komma ihåg att man glömt något är ett framsteg".
Okänd


Kom och besök oss på riktigt!



Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: