måndag 18 september 2017

Diskreta sexleksaker
Diskreta leksaker


Leksaker för oss vuxna kan variera stort i utseende och vara mer eller mindre avslöjande om vad det faktiskt är. Vissa gillar att leksakerna ser naturliga ut medans andra föredrar det mer neutrala utseendet. Har du någon gång råkat ut för att dina sexleksaker avslöjats av till exempel ett nyfiket barn som rotat i dina lådor så kanske du just då önskade att det inte hade varit så uppenbart vad det var... Det finns en hel del leksaker som är både effektiva och diskreta till utseende så att du kan njuta av dem i lugn och ro. Beroende på livssituation så kan ljudet på din leksak vara avgörande för hela upplevelsen, det är många som oroar sig för att ett ljudligt surrande ska väcka eller störa barn eller andra i huset. Allt som vibrerar låter men det kan skilja sig ganska stort. Vi ger dig tips på lite mer diskreta och lågmälda leksaker så att du kan hänge dig åt själva njutningen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
Testpris!


Veckans värdekod

En liten klick på klitoris eller ollon för underbar effekt med ökad känsla och pirr! Ange värdekoden KLICK i kassan så får du köpa testburken NC Intimate gel 5ml för endast 25 kr (ord.pris 49 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170924ProdukttipsDiskret

Ett vibrerande ägg är inte så iögonfallande och har dessutom många olika användningsområden vid både parsex och onani. Du kan använda ägget för att stimulera klitoris, slidmynning, anus, mellangård, ollon och många andra ställen på kroppen. Även skönt att använda till kittlande massage över hela kroppen.
Lågt ljud

När du vill ha mycket stimulans utan att dra till dig uppmärksamhet. Joy Rabbit vibrerar i både staven och kaninen för att ge dig skön stimulans inne i slidan och samtidigt på klitoris. Du har 10 olika vibrationsval att väja bland så att det blir precis så som du gillar.Osynligt

Samlagskulor eller Geishakulor som de även kallas, placeras i vaginan innan samlaget och ger extra njutning för båda. Kulorna masserar och vidrör punkter på ett mycket stimulerande sätt.
Överraskning

På utsidan ser det ut som en rejäl ficklampa med lock. Men insidan döljer en lösvagina som både ser naturtrogen ut och känns som en riktig vagina. Fleshlight är världens mest sålda lösvagina och har tillfredsställt hundratusentals män med sitt realistiska stimulerande inre.Hemlighet

Ingen kan gissa att ditt läppstift är en vibrator! Praktisk att lägga i handväskan så att du diskret kan ha bekväm stimulans till hands när du är ute på äventyr.

Hjälpmedelsdagen

23/9 är det nationella hjälpmedelsdagen. Många har behov av ett hjälpmedel för att få en fungerande vardag och bättre livskvalitet och detta gäller även i sexlivet. Det finns många anledningar till varför ett sexhjälpmedel kan hjälpa dig att få ett bättre sexliv. Oavsett om du vill ha hjälp med att få erektion, vill underlätta orgasm eller bara helt enkelt vill njuta mer av ditt sexliv så kan ett sexhjälpmedel hjälpa dig. För många människor kan också ett sexhjälpmedel vara att måste och en förutsättning för att över huvud taget kunna ha ett fungerande sexliv. Här berättar vi om olika sexhjälpmedel och vad de kan hjälpa dig med.


Veckans sextips

Läs för varandra. Erotisk litteratur kan snabbt få igång lusten. Det är upphetsande både att läsa högt och att höra sin partner läsa en erotisk novell.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna kommer in i en sexbutik:
- Jag skulle vilja köpa en dildo, vad kostar den där? frågar kvinnan och pekar på en svart.
- Den kostar 300 kr.
- Den rosa då?
- Den kostar 200 kr
- Men den silvriga då?
Mannen skriker in till lagret:
- Åke! Säljer du din termos?


Veckans Citat

"Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls".
Okänd


Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: