tisdag 19 september 2017

Sexleksaker Bäst i test
Bäst i test


Det var många som läste testet av sexleksaker i Expressen Söndag härom veckan. Lustjakts Satisfyer fick högsta betyg och blev bäst i test! Vi är så glada att många fler nu får upp ögonen för denna unika produkt som gjort stor skillnad för många kvinnor och banat vägen för fler orgasmer. Flera bra produkter testades och du kan läsa om några av dem i detta nyhetsbrev. Denna gång låter vi det mesta handla om de bästa sexleksakerna, från klassiker som varit med en tid till helt nya stjärnskott. Låt dig inspireras!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Tidningstestet


Bäst! 

Wow, den här supervibratorn är som en sprinter i världsklass; snabb, kraftfull och mycket effektiv. Den placeras så att klitoris hamnar innanför det runda hålet och då uppstår ett vakuum. Klitoris får sig en rejäl omgång med vibrationer och sug och ger snabba, starka orgasmer. Den har elva olika nivåer av intensitet och är uppladdningsbar. Betyget blev 5 getingar och utmärkelsen BÄST.Favorit

Detta är "syster" till testvinnaren Satisfyer PRO Delux som har samma sköna funktioner! Våra kunders största favorit vad gäller klitorisstimulans. Det är bara designen som skiljer dem åt och denna är dessutom lättare att hålla. Nu kan du köpa den till kampanjpris!


Diskret

Vibratorn ser ut som en deodorant och känns som en riktig tunga. Man skruvar av locket och häller i glidmedel, som sedan flyter ut vid applicering precis som en deodorant. Len och skön och med lagom starka vibrationer. Stort plus för det diskreta utseendet, den kan stå på badrumshyllan utan att du blir generad. Uppladdningsbar. Betyget blev 3 getingar.


Vibrator för två

Partner plus är en u-formad vibrator som är speciellt anpassad för att kunna användas under samlag för att skänka njutning för båda parter eller användas vid ensamma lekar. Du kan välja mellan tio vibrationsval. Lätt att använda och helt vattentät om man vill flytta ut i duschen. Uppladdningsbar. Betyget blev 2 getingar.


Enkel o skön

Liten men naggande god! Skön stav med starka vibrationer för både klitoris och g-punkten. Lätt att använda och mycket effektiv med sju olika variationer på vibrationerna. Mjuk och skön silikon som känns behaglig och snäll mot den känsliga huden. Något högljudd. Betyget blev 4 getingar.

Nyhet för mannen
Bonnie Rotten Masturbator är konstruerad för att ge dig bekväm och intensiv njutning. Den har en roterande kapsel med mjuka stimulerande nubbar som ger dig en oförglömlig upplevelse varje gång.Älskade leksaker

Här är vägen till våra samlade tips till dig som söker de bästa sexleksakerna. Här finner du sexleksaker som blivit bäst i test, fått högt betyg av kunder eller av oss på Lustjakt. Här finns även länkar till olika artiklar som kan hjälpa dig att välja dina sexleksaker.Veckans klipp - för digTesta en ring som gör det skönt för båda. Ringen förstärker erektionen och vibrerar mot klitoris. 
Veckans sextips

Varför inte älska tillsammans stående framför en spegel. Speglar ger en ny dimension till sexlivet när ni får se varandra från nya vinklar. Och att inte bara känna utan även se sexet kan förhöja upplevelsen. Var inte blyga!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en gång en spermie som låg i hårdträning. Han tränade och tränade och simmade och simmade för att göra sig redo för det stora loppet.Tiden gick och han kände sig i toppform. Sen kom den dagen när han kände att nu, nu är det äntligen dags för "The Real Thing!" Han gjorde sig redo och simmade utav bara den. Han var så snabb att han ledde loppet redan efter halva sträckan, när han plötsligt får syn på två figurer som sitter på var sin pall längs banan. I förbifarten ropade han till dem båda: -Ni vet väl att det gäller att simma utav bara den om man skall ha någon chans till seger? Då svarade dem två: -Inte tusan vet vi något om det, vi är tandtroll!


Veckans Citat

"De tama fåglarna har en längtan, de vilda flyger".
Okänd


Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: