fredag 7 juli 2017

Självkärlek


Onanera mera

Genom onani så lär du känna din kropp och kan på så sätt ge dig själv den perfekta njutningen.
I detta nyhetsbrev får du tips på hur du kan ge dig själv den ultimata upplevelsen.
Du kan knappast onanera för mycket:) Njut högljutt och ofta!

Tillför glid

Exxtreme Glide är ett silikonbaserat glid som innehåller några droppar olja. Detta glid är mycket drygt och har helt fantastiska glidegenskaper. -Perfekt att använda när du onanerar för att göra det sköna ännu skönare.
PS. Passar inte ihop med sexleksaker.


Vibrator med sele

Little butterfly har varit en storsäljare i många år och vi kan förstå varför. Den är enkel och bekväm att använda både vid ensamma lekar och under samlag samtidigt som de ettriga vibrationerna snabbt leder till klimax.


För mannen

Apollo stroker är ett diskret onanihjälpmedel för män som gillar vibrationer. Du väljer själv om du vill ha vibrationerna vid det känsliga ollonet eller på penisskaftet.


Nyhet

Berries bunny purple är optimal vad gäller att stimulera klitoris och området runt omkring. De långa öronen omsluter klitoris på båda sidorna och ger sköna vibrationer i hela det känsliga området kring klitoris. Stimulansen blir bredare och orgasmen fantastisk!


Nyhet

Opus pleasure är en unik och lyxig vibrator som placeras över finger och i handen. Den låter dig njuta av stimulans både på klitoris och g-punkten, den dubbla stimulansen gör att orgasmen blir mycket mer intensiv.
Höj din självkänsla

Självförtroende förknippas med prestation medan självkänsla är vad du tänker och framför allt känner inför dig själv.
En person med låg självkänsla försöker ofta kompensera detta genom prestation och högt självförtroende. En person med hög självkänsla däremot har sällan något behov av att bevisa sitt värde. Läs tipsen hur du kan höja din självkänsla!
Vi på Lustjakt önskar dig en bra dag!

Inga kommentarer: