onsdag 19 juli 2017

Intimrakning

Att raka sig intimt är vanligt idag men det är givetvis inte alla som gör det. En del föredrar en stor buske medan andra gillar renrakat eller ansat. Det är bara du själv som kan bestämma hur just du ska se ut kring ditt kön. Det finns inget rätt eller fel kring detta ämne. För dig som gillar rakat så finns det vissa fördelar med intimrakning, läs om fördelarna och få tips på frisyrer.
Mycket njutning önskar vi på LustjaktVeckans klipp - för dig
10 kr


Smycken som du kan sätta på brösten eller var som helst på din kropp. Passar även bra att sätta på mobilen eller väskan.
Använd värdekod CHARM i kassan så blir de dina för endast 10 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170723

Så här rakar du

Tips och råd som hjälper dig att lyckas med din rakning så den blir bekväm både under tiden och efteråt.
KLITORISTEST

Testa dina kunskaper. Hur mycket tror du att du vet om Klitoris? Gör vårt test och få reda på om du är kunnig eller om det finns mer att lära:-).


Produkttips för intimrakning


Perfekt resultat
 

Smooth Intimate Body Shave är ett set med två välgörande produkter som hjälper dig att göra din intimrakning perfekt. Rakbladet kommer att glida lätt och ligga nära huden för ett mjukt och lent resultat. Efterbehandlingen ser till att du inte får klåda eller röda prickar.
 

Rakning utan hyvel
 

Hair Removal Creme är ett effektivt hårborttagningsmedel som du även kan använda på dina intimaste delar. Slipp använda hyvel och ta bekvämt bort håren med krämen och en spatel istället.


Efter rakningen
 

NC Intimate aftershave är en biologiskt nedbrytbar gel, som tar död på bakterier och lipofila virus. Smörj på efter att du rakat dig så har du ett gott skydd. Ett riktigt bra val för dig och miljön.


Lyxig nyhet


Oh la la!
 

Womanizer 2 GO black är den nya lyxiga Womanizern som är något utöver det vanliga. Placera det lena stiftet mot klitoris och den ger dig intensiv stimulans med sugande och pulserande tryckvågor. Med vakuum och luft skapar den en känsla av sug och massage på din allra känsligaste punkt. Luta dig tillbaka och njut!.Veckans sextips

Var naken!
Det kan vara otroligt förlösande att få slänga av sig kläderna, bada näck, sola naken och låta solen smeka din kropp tills den blir varm och het och redo för sex.
Var spritt språngande naken där hemma också - njut av åsynen av din egen och/eller din partners kropp. Det väcker lust och ökar chansen att det blir spontansex på helt nya ställen :)


Veckans roliga bild

Veckans roliga


Kvinnan förföriskt till sin man:
– Nu har jag rakat mig mellan benen och du vet vad det betyder…
– Att en massa hår har täppt till avloppet i badrummet igen?!


Veckans Citat

"Om man inte visar sin sårbarhet kan man aldrig öppna dörren till närhet."
-Guy Corneau


Kom och besök oss på riktigt!
Obs. Under sommaren har vi begränsade öppettider.Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Inga kommentarer: