torsdag 13 juli 2017

sommar och sex
Sommar och sex


Har du börjat din semester ännu eller har du ett tag kvar innan den kommer? Oavsett så är sommaren här och ljuset och värmen får oss att må bra och känna oss mer levande och lustfyllda. Sommar och semester är högsäsong för kärlek, närhet och inte minst sex! Det är nu vi har tid för varandra och oss själva, tid att ge oss hän och testa nytt.
Mycket njutning önskar vi på Lustjakt


Veckans klipp - för dig39 kr 


Sommarpris på den ljuvliga massageoljan med doft och smak av solvarma jordgubbar. Njut av den sköna känslan av att massera in den på din eller din partners solbruna hud.
Använd värdekod NECTAR i kassan så blir den din för endast 39 kr. Ord. pris 110 kr
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170716
 Våra bästa sommartipsSemesterolja

Mycket sex är skönt men det kan ibland bli lite ömt i underlivet. Detta oljebaserade glidmedel har läkande och lugnande egenskaper och hjälper dig att kunna fortsätta njuta hela sommaren.
 


Bekvämt och lätt

Livet ska vara lätt - perfekt läge för denna fjäril som sitter på plats över klitoris och ger dig skön stimulans. Du reglerar själv styrkan så att du får precis rätt vibration för att nå orgasm.
 


Luta dig tillbaka

Tillåt dig att vara härligt lat under sommaren - låt dessa roterande tungor slicka dig runt ollonet och upp och ner längs skaftet tills du når klimax. Du kan bekvämt luta dig tillbaka och bara njuta.
  Testa nyheter


Söt kanin för henne

Hunny Bunny är nätt och tystlåten men bjuder trots det på starka vibrationer när du vrider upp till max. Kaninöronen kittlar skönt mot klitoris och när du vill ha kratigare stimulans så trycker du nosen mot istället.
 Kaxigt fodral för honom

Ribby Robby har ett diskret yttre men en insida fylld med täta mjuka och sköna räfflor. Han ger dig maxad stimulans när du greppar runt skafter och låter honom göra det lilla extra för dig.
 
Veckans sextips

Var lite busig och älska utomhus!
Det kan kännas extra spännande att befinna sig i en miljö där man normalt inte är intim med varandra. Svalt gräs, släta klippor, havets friska och salta vågor, svag vind, solens varma strålar mot kroppen. Känslan av att det finns en liten risk att bli upptäckt kan göra det hela än mer nervpirrande och upphetsande.Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en gång en kvinna som tatuerade en sol mellan benen. Sedan sa hon till sin man:
- Nu behöver vi inte åka på solsemester, för nu kan du lapa sol när som helst!


Veckans Citat

"Man är inte alltid glad när man är snäll men man är alltid snäll när man är glad".
Oscar Wilde

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: