måndag 8 maj 2017

Tips till bröllopsnatten

Oförglömligt minne

Låt bröllopsdagen och bröllopsnatten bli till ett oförglömligt minne. Här får du tips som hjälper dig att uppleva nuet och bröllopsnatten fullt ut.


Möhippa / Svensexa

Ska du anordna en möhippa eller svensexa så kan det vara kul att spexa till det lite. Kolla in våra utvalda tips.


Lustfylld natt 

Det är lätt att missa bröllopsnatten i allt annat bestyr så det kan vara bra att tänka till innan.
-På vilket sätt hade du tänkt att överraska din partner på bröllopsnatten?
Produkttips
Massageolja, glidmedel, kittlande fjäder, vibrator eller varför inte skoja till det lite med handbojor och ögonbindel.


Sexiga underkläder

Vem vill inte känna sig snygg och sexig? Ta på dig sexiga underkläder och upptäck hur mycket lättare det är att känna sig sexig när kläderna matchar din känsla. Spana in vårt klädessortiment som gör sommarnätterna extra heta.


Morgongåva

Enligt gammal tradition ska mannen ge sin nyblivna hustru en morgongåva. Ursprungligen skulle denna gåva trygga kvinnan om hon skulle bli änka. Nu för tiden ges gåvan mer som en vacker och fin gest. -En symbol för kärleken.

Ett spännande kit

FF Honeymoon kit innehåller allt du behöver för en natt av fantasi och romantik. Ger dig möjlighet att utforska och släppa loss dina innersta önskningar.


Nyhet

Travel massager är en kraftfull och behändig vibrator med utbytbara toppar för varierad njutning. -För snabb orgasm eller kroppsmassage.
Visste du

Att minnet är starkt förknippad med våra känslor. Ju starkare känsla, desto mer oförglömligt minne. Det är därför vi så lätt kommer ihåg de tillfällen som har betytt något för oss, som till exempel vår bröllopsdag och bröllopsnatt.
Om vi inte har blivit känslomässigt engagerade så finns det heller inget av betydelse att minnas. Det upplevda ögonblicket blir ointressant och likgiltigt.

Vi på Lustjakt önskar dig många minnesvärda ögonblick i ditt liv!
 

Inga kommentarer: