måndag 15 maj 2017

Gör bättre val


Tips

För att göra det enkelt för dig att göra bra val så får du en liten sammanställning på några av våra bästa erbjudanden just nu.

Massageolja 19 kr

När du köper massageolja eller massagetillbehör för minst 300 kr så får ett erbjudande i kassan att du köpa en värmande, väldoftande och ätbar massageolja för endast 19 kr.


Vibrator 59 kr

Om du handlar för minst 1000 kr så får du ett erbjudnande i kassan om att köpa två utvalda produkter till superpris. Du kan just nu välja mellan den urgulliga vibratorn Mini mini elephant för 59 kr (ord.pris 199 kr) eller ett stimulerande medel för endast 19 kr.


Kom ihåg

När du köper ett par knipkulor så får du ett erbjudande i kassan om att köpa massageoljan Love nectar strawberry choco för halva priset.
-En helt ljuvlig massageolja. Som gjord för sensuella förspel!


En favorit

Vill du säkerställa orgasmen så är Autorabbit en favorit. -Den vibrerande staven i kombination med den vibrerande klitorisretaren är en riktig hit!
Kampanjpris 299 kr (ord.pris 449 kr)


Penisöverdrag

Använd ett penisöverdrag som klämmer åt skönt runt penis, stödjer erektionen och stimulerar din partner under samlag.
Köp Heart sleeve för endast 45 kr (ord.pris 99 kr)Dramatriangeln

Visste du till osunda relationer ofta bygger på den Destruktiva Dramatriangeln; Offer, Hjälpare och Förövare. Lär dig känna igen de olika rollerna så att du kan undvika dem och göra ett bättre val.
Vi på Lustjakt önskar dig en bra dag!
Inga kommentarer: